Pasiune mare între Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Ce mesaje își transmit cei doi îndrăgostiți (GALERIE FOTO)

FOTO: Instagram: Cleopatra Stratan

Vestea că Edward Santa și Cleopatra Stratan formează un cuplu i-a bucurat nespus pe fanii celor doi artiști. Recent, cuplul s-a revăzut la Chișinău, după trei luni de izolare și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cânărețul și fiica lui Pavel Stratan au renunțat la inhibiții și au decis să își afișese public mare iubire, cu o serie de mesaje emoționante și „dulci” în mediul online.

A fost bucurie mare pentru Cleopatra Strat și al ei „Ghiță”. Edward Sansa, în vârstă de 22 de ani și iubita lui în vârstă de 17 ani s-au revăzut acum câteva zile, după aproape trei luni în care au fost despărțiți. Ca doi tineri îndrăgostiți lulea s-au plimbat prin Capitala de peste Prut și au postat o serie de imagini în mediul online.

Artistul este cu siguranță îndrăgostit de frumoasa adolescentă brunetă, căci a dat repejor o fugă la Chișinău doar că sa petreacă timp cu jumătatea lui. Nu au lipsit nici fotografiile romantice și nici mesajele pline de iubire în mediul online, iar fanii internauți au reacționat imediat.

Ce mesaje își transmit Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Încă de la începutul colaborărilor muzicale s-a speculat că Sanda și Stratan ar forma un cuplu. Deși la acel moment cei doi nu erau împreună, se pare că timpul și-a spus cuvântul și i-a adus unul în brațele celuilalt.

Cum dragostea este mare, cel puțin din fotografii, Edward Sanda nu a stat prea mult pe gânduri și i-a făcut o vizită Cleopatrei, la Chișinău. Fotografiile de cuplul nu ar mai fi avut nevoie de nicio descriere, însă fiecare a decis să își exprime sentimele chiar și pe Instagram.

„În sfârșit inimile noastre s-au întâlnit!”; „Dragostea vieții mele!”; „Tu ești cel mai frumos cadou”, sunt descrierile pe care Edward Sanda le-a scris la fotografiile alături de Celopatra, postate pe celebra platformă de socializare.

Nici Cleopatra nu s-a mai putut abține și a dat frâu liber sentimentelor. „TU ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm! La mulți ani, TOT-ul meu!”, a fost unul dintre mesajele pe care fiica lui Pavel Stratan le-a scris în mediul online, tot la o fotografie de pe Instagram.

Artistul a anunțat că formează un cuplu

Cel care a făcut marele anunț a fost chiar Edward Sanda, în cadrul unei intervenții la Antena Stars. Cântărețul a mărturisit că s-au îndrăgostit treptat, iar lucrurile pe care le aveau în comun au stat la baza relației lor.

„Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. E chiar ce căutam eu”, a povestit Edward Sanda despre Celopatra Stratan, pentru Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe