Patrizia Paglieri, gest extrem în Cursa pentru Ultima Șansă de la Asia Express. L-a surprins instant pe fiul ei Francesco

Patrizia Paglieri, gest extrem în Cursa pentru Ultima Șansă de la Asia Express. L-a surprins instant pe fiul ei Francesco
Patrizia Paglieri și Francesco, în Cursa pentru Ultima Șansă de la Asia Express, sezonul 4 / Foto: Instagram / Asia Express

Cursa pentru Ultima Șansă le aduce o mulțime de provocări celor trei echipe care se luptă, în ediția de miercuri a Asia Express, să rămână în concurs și să meargă mai departe pe Drumul Împăraților, în sezonul 4. Patrizia Paglieri și fiul său, Francesco, sunt una dintre perechile care a intrat în conflict din cauza tensiunii.

În Cursa pentru Ultima șansă, de miercuri, echipele care se luptă să rămână în competiție sunt Lidia Buble și sora ei Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei Francesco și Zarug alături de Lorelei.

Patrizia Paglieri, gest extrem în Cursa pentru ultima șansă de la Asia Express

Chef Patrizia și Francesco au avut un mic conflict în timpul deplasării de la o locație la alta. Cei doi au finalizat prima probă și au fost nevoiți să facă autostopul pentru a ajunge la următoarea destinație.

Echipa știa că întâmpină probleme atunci când trebuie să oprească o mașină așa că au mers direct la o stație de autobuz, dar acolo au fost nevoiți să aștepte până când vin și restul călătorilor, pentru a putea porni autobuzul.

Timpul care se scurgea din ce în ce mai repede pentru ei l-a făcut pe Francesco să se enerveze și să dorească să plece, pentru a încerca să oprească o mașină la șosea. Patrizia nu a fost așa încântată de gest, iar astfel s-a impus în fața fiului ei și a strigat la el, obligându0l să rămână în autobuz.

Lidia Buble și Estera, nominalizarea concurenților în cursa pentru ultima șansă la Asia Express

Odată ce primele două echipe care să meargă în Cursa pentru ultima șansă au fost alese, în baza ordinii în care au ajuns la Irina Fodor, a urmat și nominalizarea concurenților.

Cele mai multe dintre echipe le-au trimis la Cursa pentru ultima șansă din sezonul 4, ediția de miercuri de Asia Express pe Lidia Buble și sora ei Estera.

Concurenții și-au argumentat, în mare parte, decizia prin faptul că cele două surori nu au fost niciodată nominalizate la această probă și ar fi sosit momentul.

Decizia concurenților nu le-a mulțumit pe cele două surori, care sunt dispuse să lupte pentru a nu fi eliminate din concurs în acest moment.

Ultima oră
08:16 - Incendiu puternic în apropiere de Centura Capitalei, cu degajări mari de fum. Șoferii sunt sfătuiți să ocolească zona (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Predicțiile pentru fiecare zodie în luna Șobolanului, sub element Metal Yang (VIDEO)
23:34 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: În luna Șobolanului, sub element Metal Yang, provocarea e la nivel de conducere / În sectorul României sunt niște stele oribile. Totul e să fim calmi (VIDEO)
22:55 - Iulian Fota: Cel mai prost scenariu pentru România ar fi o confruntare militară majoră Rusia – Ucraina / Pretențiile rușilor merg mult dincolo de Ucraina. Ei vor drept de veto și pe soarta noastră (VIDEO)
22:22 - Bărbat din Năvodari, condamnat pentru că avea trei neveste. Ce pedeapsă a primit
21:53 - Nicolae Ciucă anunță o ședință după confirmarea primelor cazuri de infectare cu Omicron: Voi dispune măsuri. Nicio clipă nu trebuie pierdută
21:46 - Austria: Peste 40.000 de oameni au protestat în Viena față de restricții și planurile privind vaccinarea obligatorie (VIDEO)
21:27 - Doi turiști ucraineni, atacați de o ursoaică în zona Castelului Peleş. Ursoaica va fi relocată / Versiunea primarului din Sinaia
20:54 - Pakistan: Un bărbat a fost torturat, ucis și incendiat de sute de oameni după ce ar fi dat jos niște afișe cu citate din Coran
20:29 - Ministerul Sănătății: Primele două cazuri de infectare cu varianta Omicron, confirmate în România