Patru noi concurenți la Survivor România. Ce gimnast cunoscut va intra în echipa Faimoșilor

Patru noi concurenți la Survivor România.  Ce gimnast cunoscut va intra în echipa Faimoșilor
Patru noi concurenți la Survivor România. Sursa: Facebook/Survivor România

În cadrul competiției Survivor România, se vor alătura noi concurenți. Echipa Faimoșilor a pierdut deja 4 membri, iar venirea unor noi oameni în echipă le-ar putea crește șansele de câștig, potrivit click.ro.

Telespectatorii îi vor cunoaște pe noii concurenți duminică seară. Printre aceștia se numără și un cunoscut gimnast român și o dansatoare.

Cine sunt noii concurenți de la Survivor

Concurenții care se vor alătura echipei Faimoșilor sunt Marian Drăgulescu și Natalia Duminică. În vârstă de 41 de ani, Drăgulescu este unul dintre cei mai apreciați gimnaști din România.

În 2005, acesta a câștigat medalia de aur la sărituri, în cadrul Campionatelor Mondiale Mondiale de la Melbourne (Australia). Acesta are o carieră impresionantă, cu 31 de medalii câștigate, dintre care 18 de aur.

Natalia Duminică este o dansatoare profesionistă, provenind dintr-o familie de dansatori. În 2011, aceasta a participat la emisiunea „Românii au talent”, însoțită de mama sa. În 2018, acesta a revenit singură pe scenă și a câștigat premiul de originalitate.

Și Războinicii vor avea colegi noi

În echipa Războinicilor se vor alătura Doru Răduță, un inginer programator, și Oana Ciocan, liberă profesionistă.

Duminică va avea loc jocul pentru recompensă, iar sub cupolă se vor regăsi câte 5 bucăți de pui Shanghai pentru fiecare concurent. La sfârșitul probei, cele două echipe vor lupta pentru o recompensă dulce. Condițiile din Republica Dominicană sunt grele, căci au început ploile, iar concurenții nu pot dormi și au hainele mereu ude.

Echipa Faimoșilor are nevoie de întăriri, întrucât au rămas fără 4 membri, respectiv Xonia, Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu și Robert Niță.

Urmăriți B1TV.ro și pe