Paula Seling, despre căsnicie și apariția unui nou membru în familie: „Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți”

Paula Seling, despre căsnicie și apariția unui nou membru în familie: Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți
Sursa foto: Instagram Paula Seling

Paula Seling  este căsătorită cu Radu Bucura, din anul 2005 și se pare că au o căsnicie fericită și se înțeleg foarte bine. Cântăreața a vorbit despre ce admiră cel mai mult la soțul ei, dar și despre cum a evoluat relația lor.

Artista a fost mereu discretă în legătură cu viața ei privată, însă recent a vorbit și despre posibilitatea venirii pe lume a unui nou membru al familiei, potrivit Viva.ro.

Paula Seling, detalii despre mariaj

Paula Seling a povestit despre ceea ce admiră cel mai mult la soțul ei și anume faptul că reușește să se descurce mereu  în orice situație. „Cel mai mult admir la el ușurința cu care poate să învețe orice. Îmi place umorul lui, starea pozitivă și optimismul. Are multe calități despre care nu-i place să vorbească. Niciunul dintre noi nu știm cum reușim să ne păstrăm apropiați în vremuri în care și noi ne mirăm de rapiditatea cu care alții divorţează.

Poate are legătură cu faptul că, demult, am hotărât să păstrăm detaliile căsniciei noastre cât mai ferite de privirile şi bârfele celorlalți’, a spus Paula Seling într-un interviu pentru  revista Taifasuri.

După nouă ani, vedeta a primit un apel din partea lui Radu. Ulterior, după aproape două săptămâni  cei doi au făcut starea civilă.

Prima dată m-am îndrăgostit de cel ce urma să îmi devină soţ după nouă ani. Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit„, a mai spus Paula Seling.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling)

Ce a declarat artista despre venirea pe lume a unui copil

Cât despre posibilitatea apariției unui copil în viața lor, Paula Seling nu a exclus niciodată posibilitatea de a face un copil, declarând că:

Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja și de a ne ptroteja relația este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți. Ci pur și simplu că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu și vom fi pregătiți, atunci va fi”, a spus artista,  la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe