Paula Seling dezvăluie cel mai mare secret al vieții ei. În urmă cu 6 ani, cântăreața a adoptat o fetiță: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!”

Paula Seling dezvăluie cel mai mare secret al vieții ei. În urmă cu 6 ani, cântăreața a adoptat o fetiță: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!”

În urmă cu 6 ani, artista a decis să o adopte pe Elena, o fetiță care are în prezent vârsta de 9 ani.

Frumoasa mămică nu a vrut să facă publică această informație, până în momentul de față.

Paula Seling, mama unei fetițe în vârstă de 9 ani

Paula Seling a mărturisit de curând că de 6 ani este mama unei fetițe minunate. Atunci când a adoptat-o, cea mică, pe nume Elena, avea aproape 3 ani, mult prea mică pentru a îi putea cere părerea dacă poate spune sau nu adevărul. De curând, însă, fetița i-a spus Paulei Seling  „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!”

Cântăreața este cunoscută pentru discreția de care a dat dovadă până în prezent. Totuși, aceasta a ținut să menționeze care este motivul pentru care până acum nu a vorbit despre fiica ei, păstrând totuși un gram de mister în toată povestea. Decizia a fost luată ca urmare a unei întâmplări nedorite, ce a avut loc la o grădiniță pe care Elena o frecventa, la un moment dat.

Din cauza faptului că vedeta nu a dorit să dezvăluie prea multe detalii, nu se știe concret ce s-a întâmplat în cadrul acelui episod, însă, evenimentul a pus-o pe cântăreață în poziția de a menține discreția cu privire la situația fiicei sale.

„Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată. Copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor. Poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche. Am preferat să nu comunicăm această bucurie, până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații”, a mai spus Paula Seling, scrie Cancan.

Chiar și în urma divorțului, Radu Bucura continuă să fie implicat în creșterea fetiței

Atunci când a adoptat-o pe micuță, faimoasa interpretă avea vârsta de 37 de ani. Întrebată de relația fetiței cu tatăl său adoptiv, artista a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu că Radu Bucura este foarte implicat în creșterea Elenei, în pofida „întâmplărilor din viața lor”.

În ciuda divorțului dintre Paula Seling și Radu Bucura, care a fost multă vreme dezbătut în presă, ea a ținut să precizeze că tatăl Elenei continuă să fie foarte implicat în creșterea și educația fetiței. Mai mult decât atât, Paula Seling și fostul soț au luat decizia comună de a o prezenta publicului pe Elena, frumosul copil care le înseninează viața de 6 ani.

„Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi, m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că „Paula Seling nu are copii!”, a mai declarat cântăreața pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo