Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Partenera lui a adus pe lume un băiețel

Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Partenera lui a adus pe lume un băiețel
Pepe / Foto: @Pepe.ro (Instagram)

Iubita lui Pepe, Yasmine Ody, a născut marți,  în urmă cu puțin timp. Cu venirea noului membru pe lume, Pepe a devenit tată pentru a treia oară.

Partenera artistului a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 la naștere,  iar  în aceste momente, artistul este extrem de fericit.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară

Partenera de viață a  lui Pepe a născut un băiețel la o clinică privată din București, conform ȘtirileProTV.ro. Astfel că, bebelușul cântărește 2.750 grame și a primit nota 10 la naștere, conform sursei citate.

Astfel că, iubita lui Pepe, în vârstă de 28 de ani, a devenit mamă pentru prima oară. Pe lângă copilul pe care îl are cu actuala parteneră, Pepe are două fete, din căsătoria cu Raluca Pastramă.

Partenera de viață a cântărețului se ferește de luminile reflectoarelor, iar cuplul încearcă să se expună cât mai puțin și să stea departe de ochii curioșilor, conform Spynews.ro.

Ce a declarat artistul despre botezul copilului

În ceea ce privește datele pentru botezul copilului, Pepe a declarat într-un interviu  pentru Xtra Night Show că fiul său se va numi Pepe Junior, iar botezul va fi unul discret, conform surselor. Artistul a mai specificat că încearcă să se bucure cât se poate de mult de familia lui.

Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a specificat Pepe.

Anunțul că va fi tătic a fost făcut chiar de artist în urmă cu câteva luni. „Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă.

Urmăriți B1TV.ro și pe