UPDATE // Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut sub branduri de lux chiar și măști de protecție contrafăcute. Produsele vor fi puse sub sechestru

UPDATE // Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut sub branduri de lux chiar și măști de protecție contrafăcute. Produsele vor fi puse sub sechestru
Brigitte și Florin Pastramă. Sursa foto: Facebook

UPDATE, 22 iulie, ora 10.15: Perchezițiile la casa lui Brigitte și Florin Pastramă continuă și la această oră, iar din primele informații reiese că aceștia sunt acuzați că ar fi pus în vânzare inclusiv măști de protecție contrafăcute, sub branduri de lux precum Gucci, Louis Vuitton sau Fendi.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Percheziții la casa lui Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi ar fi vândut sub branduri de lux chiar și măști contrafăcute

Polițiștii au mers încă de la prima oră la casa fostei soții a lui Ilie Năstase pentru efectuarea de percheziții, în contextul în care au existat mai multe plângeri împotriva ei și a actualului soț, Florin Pastramă, plângeri conform cărora ar fi vândut mai multe produse contrafăcute în schimbul unor sume foarte mari, a precizat Liliana Năstase, senior editor B1 TV.

Perchezițiile vizează mai multe obiecte, printre care și măști de protecție sanitară. Cei doi soți ar fi dezvoltat o adevărată afacere în plină pandemie de COVID-19, încă de anul trecut.

La finalul perchezițiilor, cuplul Pastramă va fi adus la sediul Poliției Sectorului 2 pentru declarații, iar produsele vor fi puse sub sechestru și anchetatorii vor stabili dacă se impun și măsuri preventive în acest caz.

De altfel, Brigitte Sfăt nu este la prima abatere de la lege. În trecut, ea a fost condamnată pentru infracțiuni cu violență și a executat doi ani de închisoare la Timișoara, iar ulterior a revenit în atenția opiniei publice prin căsătoria cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, cu care a avut mai multe scandaluri de-a lungul timpului.

Știrea inițială: Oamenii legii ar fi efectuat joi dimineață o percheziție la soții Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi ar fi acuzați de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute.

Brigitte și Florin Pastramă ar urma să fie aduși la sediul Poliției Sectorului 2 pentru a fi audiați în acest dosar.