Povestea cutremurătoare a artistei Bella Santiago: „Tatăl fetei mele nu a mai venit, probabil a murit” (GALERIE FOTO)

Foto: Bella Santiago / Facebook

Bella Santiago a făcut dezvăluiri dureroase despre prima sa dragoste. Frumoasa artistă filipineză a vorbit despre marea durere a vieții ei și despre cum și-a dat putere să meargă mai departe.

Imaginile din Galeria Foto pot fi văzute AICI

Bella Santiago, mărturisiri despre tatăl fetiței ei

„M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armată. Aveam 20 de ani. El venea două zile acasă pe lună şi aşa am avut o relaţie de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou la război, în Afghanistan, şi mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am aşteptat o săptămână, un an, un an şi jumătate… şi nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică şi că îmi voi creşte singură fata. Mama mi-a spus că nu mai e, probabil a murit. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu ştiam dacă mai vine acasă, dacă mai ajunge sau nu… A fost foarte, foarte greu…”, a povestit Bella Santiago la Kanal D, la emisiunea „Bravo, ai stil!”, potrivit OK! Magazine.

Citește și: Teo Trandafir: „Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin şi încearcă să îmi pună căluşul în gură” (GALERIE FOTO)

Santiago, acum fericită în dragoste

Acum, cântăreața e fericită, căci e alături de un bărbat care o acceptă și e grijuliu și cu fiica ei.

„Sunt foarte fericită că am cunoscut un băiat care ne-a acceptat pe amândouă… Îl iubesc foarte mult pe Nicu (soţul ei, Nicolae Ionuţ Grigore – n.r)”, a mai spus Bella.

Povestea ei i-a impresionat pe jurați.

„Mă durea sufletul… Mă rugam la Dumnezeu să îmi spui că nu e adevărat!”, a spus Tibi Clenci.

Ultima oră
14:30 - Mircea Geoană: Este treaba NATO unde și în ce configurație ne așezăm prezența militară în țările NATO. Nu este problema Federației Ruse
14:30 - Greva STB e ilegală, a decis Tribunalul București. Instanța a dispus reluarea imediată a activităţii
14:14 - Jucătoarea lui Darren Cahill a produs surpriza zilei la Australian Open. Victorie în trei seturi cu Naomi Osaka, multiplă câștigătoare de Grand Slam
14:06 - Prognoza meteo pentru finalul lui ianuarie și luna februarie 2022. Zile geroase la începutul intervalului, când vin temperaturile de primăvara
14:02 - CORONAVIRUS | O localitate din Timiș are cea mai mare incidență – 27,83. Cum e situația la nivel național
14:00 - MAE: Solicitarea Rusiei de a reduce postura NATO în statele care au aderat după 1997 a fost deja respinsă fără echivoc ca inacceptabilă de către NATO. România va continua să susțină ferm importanța întăririi Flancului Estic
13:52 - Alexandru Rafila: Centrele ambulatorii de evaluare sunt destinate pacienților pozitivi, care au astfel ocazia să facă o investigație completă. Tratamentul antiviral administrat la timp este esențial (VIDEO)
13:38 - Marcel Ciolacu: Programul lui Alexandru Rafila începe să se vadă / Liderul PSD, către ministrul Sănătății: Indiferent cât veți fi de atacat, să mențineți același ritm! (VIDEO)
13:15 - Peste 170 de centre de evaluare a pacienților COVID, deschise în toată țara. HARTA
13:14 - Alexandru Rafila: Cel mai greu lucru de îndeplinit ține de recâștigarea încrederii oamenilor. Guvernul și premierul sprijină acest demers, iar asta demonstrează că politizarea sănătății e ceva greșit (VIDEO)