Povestea de iubire dintre Florin Piersic și Angela Similea. De ce nu s-au căsătorit niciodată

Povestea de iubire dintre Florin Piersic și Angela Similea. De ce nu s-au căsătorit niciodată
FOTO: captură YouTube

Atât Florin Piersic, cât și Angela Similea nu mai au nevoie de nicio prezentare. Au cuerit inimile românilor, el prin teatru, iar ea prin muzică. Puțini sunt însă cei care își mai aduc aminte că și-au cucerit chiar și inimile unia ceuluilalt, la începutul anilor `80. La acea vreme, formau unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc.

Relația lor a început pe scenă, însă povestea a continuat și dincolo de lumina reflectoarelor. Idila romantică a celor doi artiști a fost mult timp un subiect de discuție. Cei doi însă nu au vorbit public despre iubirea pe care au trăit-o până în urmă cu câțiva ani.

Florin Piersic și Anglea Similea, o poveste de dragoste pasională

Actorul și cântăreața s-au bucurat de o poveste de dragoste frumoasă, de care se pare că fiecare își amintește acum cu multă plăcere. Florin Piersic o considera la acea vreme extrem de frumoasă pe Angela Similea, fiind un trofeu precum Angelina Jolie a zilelor noastre. Iată cum arăta și Florin Piersic în tinerețe.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o ”lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, povestea actorul în urmă cu ceva timp, pentru Wowbiz.ro.

La rândul ei, cântăreața a vorbit despre idila cu celebrul actor în cartea biografică. Angela a recunoscut întotdeauna că marele actor era de o frumusețe răvășitoare și că într-un final a cucerit-o. „Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că ”dacă eşti fluture” te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o ”lampă”. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat”, povestea cântăreața în cartea biografică, scrisă de Smaranda Jelescu, relatează Tacataca.prosport.ro.

De ce nu s-au căsătorit niciodată Florin Piersi și Angela Similea

Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea artistică a vremii. Două personalități înalte, superbe despre care lumea ar fi putut crede cu ușurință că au fost sortite să fie împreună.

Chiar și așa, cuplul nu a ajuns niciodată în fața altarului. Mai mult decât atât, la acele momente, Florin Piersic, dar și Angela Similea erau căsătoriți cu.. altcineva. Actorul era însurat cu actrița Anna Szeleş, alături de care are și un fiu, pe Daniel Piersic. Mariajul celor doi a ținut până în 1985.

Angela Similea era căsătorită pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, împreună cu care are unicul ei copil, pe Sorin Hilgen.

Florin Piersic a lămurit însă în trecut lucrurile și a explicat de ce nu s-au căsătorit niciodată. „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”, a povestit actorul pentru Adevărul.

Ultima oră
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc
18:33 - Cristian Diaconescu, despre prezența lui Klaus Iohannis la Congresul PNL: Cerere de implicare din partea partidelor va fi întotdeauna. Este decizia Președintelui dacă și câți pași face într-o direcție sau alta (VIDEO)
18:05 - În Timișoara ar putea fi instituită carantină de noapte pentru persoanele nevaccinate. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 6
17:17 - Masca redevine obligatorie în spațiile deschise aglomerate din Capitală. Noi măsuri în București, de la miezul nopții