Prima reacție a fiicei lui Cornel Palade după ce tatăl ei a fost înjurat de Bia Khalifa: „Ai dat dovadă de integritate și respect” (VIDEO)

Prima reacție a fiicei lui Cornel Palade după ce tatăl ei a fost înjurat de Bia Khalifa: „Ai dat dovadă de integritate și respect” (VIDEO)
Sursa Foto: Facebook/Ada Palade

La aproape 70 de ani, Cornel Palade a avut curaj să se aventureze în competiția „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV. Cât timp a stat în jungla din Republica Dominicană, actorul a avut și un conflict puternic cu o altă concurentă, iar colegii de emisiune sunt de părere că acesta a fost un motiv în plus pentru care și-a dorit să plece acasă.

Fiica lui Cornel Palade, mesaj pentru tatăl ei după ce a fost înjurat de Bia Khalifa

De curând, fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost invitat în emisiunea „La Măruță”, unde a avut parte de o surpriză din partea fiicei sale, Ada, care i-a transmis un mesaj în direct.

Te iubesc! Ai dat dovadă de atât de multă integritate și respect. Ești un lider și ai să rămâi! Ești o legendă a României și îți mulțumesc că ești tatăl meu! M-ai surprins tare! Poate că sunt niște sentimente în sufletul meu care se bat cap-n cap. Pe cât de tare m-ai surprins, pe cât de tare eram sigură că vei duce la bun sfârșit orice ți-ai propus”, a spus Ada, fiica lui Cornel Palade, într-un mesaj video pentru tatăl ei.

Mult îndrăgitul actor a fost jignit în ultimul hal de una dintre concurentele reality-show-ului, mai exact Bia Khalifa. Dacă la începtul se înțelegea bine cu ea și chiar s-au îmbrățișat, copleșiți de dorul de acasă, se pare că au ajuns și în momentul în care să își adreseze cuvinte dure. Nimeni nu s-ar fi așteptat la schimbul dur de replici dintre cele două vedete.

M-am înțeles bine cu Bia la început, că eu am văzut că e puțin dezechilibrată, că pleacă puțin într-o parte așa… Și zic… când mergi pe un pârâu așa… și ești în vâltoarea vieții și te mai agăți de un bolovan așa, aluneci, ai un prieten acolo care te sprijină, nu te lasă să te duci la vale. Dar ea… nu știu, cred că n-a înțeles lucrul acesta. Dar n-are importanță. Despre ce vorbim?! Pierdem ziua. Trebuie să captezi atenția cu ceva și dacă n-ai cu ce… scoți…”, a spus Cornel Palade la PRO TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe