Primele imagini de la Survivor 2022! Faimoșii au ajuns în Dominicană și au început aventura de la Pro TV (GALERIE FOTO)

Primele imagini de la Survivor 2022! Faimoșii au ajuns în Dominicană și au început aventura de la Pro TV / Foto: colaj Instagram / Roxana Ciuhulescu / Xonia

Survivor 2022 a început în forță pentru echipa Faimoșilor. Vedetele au pornit ieri spre Republica Dominica și au ajuns cu bine la destinație, acolo unde au fost întâmpinați cu aplauze, după cum s-a putut vedea pe Instagram. Primele imagini de la Survivor au ajuns pe rețelele sociale, iar membrii din echipa Faimoșilor și-au luat „rămas bun” de la fani pe rețelele sociale și i-au anunțat că aventura a început.

Xonia, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles, Radu Itu, Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, dar și restul echipei au aterizat pe aeroportul din Punta Cana, iar mai multe imagini puteți descoperi în galeria foto de AICI!

Concurenții din echipa Faimoșilor au ajuns în Punta Cana

Pentru concurenții de la Survivor începe aventura din Republica Dominicană. Faimoșii au distribuit primele imagini din mediul online și le-ar arătat fanilor că au ajuns la destinație, acolo unde va începe lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro.

După un zbor de 11 h, Istanbul via Punta Cana, dintre care am dormit doar 3h, pentru prima oară în viața mea mă declar sătulă de avioane”, a scris Roxana Ciuhulescu pe Instagram, când a ajuns în Republica Dominicană.

„Am ajuns în Punta Cana! De azi începe numărătoarea inversă pentru cea mai mare aventură”, a fost mesajul distribuit de o altă concurentă din echipa Faimoșilor, Laura Giurcanu.

View this post on Instagram

A post shared by Laura (@lauragiurcanu)

La rândul ei, Andreea Tonciu s-a bucurat de ultima cină în familie înainte să plece în marea aventură din viața ei.  „Ultima seară în familie înainte de plecarea spre marea aventură de la #survivor.

Am zâmbit pentru că îi aveam lângă mine, deși în suflet deja sunt tristă și mă gândesc cum voi sta atât de mult departe de ei și fără să putem vorbi. O să-mi iau forța pentru a merge mai departe din gândurile care-mi vor zbura spre ei pentru că știu că mă vor încuraja neîncetat”, a scris ea pe Instagram.

Cum arată primele imagini de la Survivor 2022, difuzat de Pro TV

Noul sezon va fi difuzat de către Pro TV, începând cu data de 16 ianuarie 2022. Echipa Faimoșilor a distribuit primele imagini din Dominicană, acolo unde au ajuns de câteva ore.

Mă simt pregătit pentru Survivor atât fizic, cât și psihic și emoțional. Mă simt cel mai pregătit. Am stat 10 zile în jungla din Peru, în meditație și în liniște cu șamani și oamenii locului. Abia aștept experiența și să-i întâlnesc pe colegii mei”, le-a spus și Emil Rengle fanilor de pe Tik-Tok.

În acest sezon, echipa Faimoșilor de la Survivor România este formată din: Otilia Bilionera, Xonia, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, Andreea Tonciu și Roxana Ciuhulescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe