Prințul Andrew își pregătește răzbunarea! Încoronarea Regelui Charles, sub semnul întrebării

Prințul Andrew își pregătește răzbunarea! Încoronarea Regelui Charles, sub semnul întrebării
Foto: Hepta/DPA Images / Jacob King.

Virginia Giuffre ar putea publica o carte înainte de încoronarea Regelui Charles. Ea afirmă că a fost abuzată sexual de Prințul Andrew când era minoră. Ducele de York a negat acuzațiile, însă a ajuns la o înțelegere cu Virginia Giuffre în martie. Se pare că acum ea a semnat un contract cu valoare de mai multe milioane de lire pentru a dezvălui partea ei de adevăr prin intermediul unei cărți.

Memoriile vor fi publicate înainte de încoronarea lui Charles

Un expert din domeniul publicistic crede că memoriile lui Virginia Giuffre, care ar putea conține dezvăluiri din ultimii 12 ani, ar putea fi publicate înainte de încoronarea noului Rege.

Se presupune că Virginia Giuffre nu poate acuza direct pe duce, dar poate critica familia regală și pe Prințul Andrew într-un moment important pentru fratele acestuia. Se presupune că ea va vorbi, de asemenea, despre anii de abuz suportați din partea lui Jeffrey Epstein, un infractor sexual condamnat care a decedat în închisoare.

„Nu există o ocazie mai mare pentru cartea ei decât încoronarea Regelui”, spune o sursă pentru Mirror. „Toți ochii vor fi ațintiți asupra familiei regale în săptămânile premergătoare încoronării lui Charles. În general, lansările de cărți țin de sincronizare”.

Prințul Andrew, alungat din palat

Sursele publicațiilor britanice spun că Prințul Andrew intenționează să intenteze o acțiune în justiție împotriva lui Virginia Giuffre, cu un fond de 10 milioane de lire sterline, afirmând că o fotografie cu ea din 2001 este falsă.

Ghislaine Maxwell, care este în închisoare pentru acuzații de trafic sexual cu copii în numele lui Epstein, susține că imaginea nu este reală. Regele Charles a luat măsuri împotriva fratelui său și l-a exilat din Palat, arătând clar că nu este un loc pentru Prințul Andrew.

Urmăriți B1TV.ro și pe