Pro TV a mai luat o vedetă de la Antena 1. Celebrul prezentator a apărut deghizat, la postul concurent

Pro TV a mai luat o vedetă de la Antena 1. Celebrul prezentator a apărut deghizat, la postul concurent
Foto: Facebook / Masked Singer România

Un celebru prezentator de la Antena 1 a participat la Masked Singer, emisiune difuzată la Pro TV. Vedeta de la Antena 1 a fost deghizată pentru emisiune, iar spectatorii urmează să aibă o mare surpriză atunci când vor afla despre cine este vorba.

Potrivi Ciao.ro, negocierile dintre prezentatorul de la Antena 1 și postul din Pache Protopopescu s-au purtat în mare secret, iar vedeta de la Insula Iubirii ar urma să își scoată masca, pe parcursul emisiunii.

Sub una dintre măștile de la Pro TV se află chiar Radu Vâlcan, soțul Adelei Popescu și prezentatorul emisiunii Insula Iubirii, de la Antena 1.

View this post on Instagram

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan)

O vedeta de la Antena 1 participă în emisiunea Masked Singer de la Pro TV

Radu Vâlcan este unul dintre concurenții mascați de la Masked Singer, emisiune difuzată de postul concurent, Pro TV. Momentan, nu se știe dacă prezentatorul de la Insula Iubirii își va scoate masca săptămâna aceasta sau mai târziu în emisiune, dar cert este că momentul va fi așteptat cu mare nerăbdare de către telespectatori.

View this post on Instagram

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan)

Recent, cele două vedete au ieșit din carantină, după ce s-ai infectat cu COVID-19. Adela a fost prima persoană testată pozitiv din familie, iar alături de a s-au îmbolnăvit și soțul, Radu Vâlcan, dar și bebelușul în vârstă de câteva luni.

Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji”, a declarat Radu Vâlcan, potrivit sursei citate anterior.

Cei doi soți nu au avut simptome grave, iar perioada de carantină s-a încheiat, Adela revenind în platoul Vorbește lumea.