Profețiile lui Nostradamus pentru 2022 şi 2023 cutremură planeta: Va fi o „foamete de proporții biblice”

Profețiile lui Nostradamus pentru 2022 şi 2023 cutremură planeta: Va fi o „foamete de proporții biblice”
Foto: Pixabay.

Profețiile înfricoșătoare ale lui Nostradamus cutremură planeta. Clarvăzătorul a avertizat, în catrenele dale, că lumea se va confrunta cu o „foamete de proporții biblice”. Previziunea se găsește pe paginile volumului „Les Propheties”, care a apărut în 1555. Cartea cuprinde informații valoroase despre viitorul omenirii. Multe dintre previziunile lui Nostradamus s-au adeverit.

Ce ne așteaptă în 2022

Nostradamus a prevăzut domnia lui Napoleon, cel de-al Doilea Război Mondial, sfârșitul  lui Hitler, asasinarea președintelui american John F. Kennedy. Unii l-au considerat un escroc, iar alții nu încetează să creadă în forțele extranaturale ale acestuia.

Astrologul a anunțat și schimbări neașteptate în plan politic.  Potrivit clarvăzătorului, lucrurile vor scăpa de sub control la nivel mondial, iar oamenii vor resimți nu doar multă suferință, dar și un sentiment de neputință accentuat.

Omenirea se apropie de cel de-al treilea Război Mondial

Tot pentru 2022, recitit şi revizuit de Reading, a prezis, printre altele, un al III-lea Război Mondial sau un război de 7 luni în Europa. Conflictul din Ucraina durează de pe 24 februarie, iar 7 luni s-au împlinit sâmbătă, 24 septembrie. Pentru 2022, a prezis un război în Europa, însă făcea referire la capitala Franței, potrivit interpretărilor.

Altfel, şi Baba Vanga ar fi avut dreptate în privinţa nenorocirilor din 2022. Clarvăzătoarea din Bulgaria, ale cărei predicții vagi s-au răspândit de la moartea ei în 1996, a lăsat o serie de prognoze până în anul 5079.

Dar viziunile ei pentru 2022 i-au bântuit pe mulți. Bătrâna, care se pare că a prezis totul, de la moartea Prințesei Diana până la atacul de la 11 septembrie și președinția lui Barack Obama, a spus că 2022 va fi cuprins de două dezastre naturale devastatoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:00 - Punctul de pensie ar urma să crească la 1.785 de lei, de la 1 ianuarie 2023. Proiectul publicat de Ministerul Finanțelor prevede și o serie de ajutoare financiare (DOCUMENT)
17:59 - Atacurile ruse asupra infrastructurii energetice din Ucraina constituie crime de război, susțin statele G7
17:44 - Virgil Ianțu a dezvăluit secretul tinereții. Ce sfat oferă cunoscutul om de televiziune bărbaților trecuți de 50 de ani: „E cel mai bun medicament”
17:40 - O adolescentă de 16 ani a căzut în gol după ce a încercat să iasă pe geam, folosindu-se de o funie din cearșafuri, pentru a-și vedea iubitul
17:31 - Președinta Parlamentului European, la deschiderea expoziției „Drumul european al R. Moldova”. Eugen Tomac: Sunt profund onorat că a acceptat invitația mea. Îi mulțumesc pentru implicarea sa în procesul aderării (FOTO)
17:30 - Cehia deschide dosare penale împotriva celor care își declară sprijinul pentru invazia rusească din Ucraina
17:15 - Șeful STS și membri ai conducerii SRI, MApN și MAI, înaintați în grad de președintele Klaus Iohannis
17:08 - Crina Matei a ales să devină mamă în secret. Primele declarații după ce a înfiat o fetiță: „E o provocare minunată”
16:56 - Emma Răducanu, distinsă de Regele Charles al III-lea cu titlul de Membră a Ordinului Imperiului Britanic: „Mă simt extrem de recunoscătoare” (FOTO)
16:53 - Medicul fals Matteo Politi, condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare în primă instanțănță