Proprietarul care ar fi evacuat-o din casă pe Anda Adam rupe tăcerea: „Mi-a cerut 30.000 de euro”

Proprietarul care ar fi evacuat-o din casă pe Anda Adam rupe tăcerea: „Mi-a cerut 30.000 de euro”
Foto: Facebook @ Anda Adam

Proprietarul care ar fi evacuat-o pe Anda Adam dintr-o casă din Bragadiru, din care artista susținea că ar fi plecat de bunăvoie, spune despre cântăreață că i-a cerut 30.000 de euro, investiția ei în locuința respectivă, potrivit Viva.ro.

Ce a spus proprietarul care ar fi evacuat-o din casă pe Anda Adam

Proprietarul susține că Anda Adam nu a avut niciodată bani să cumpere casa și că banca i-a respins creditul deoarece mai solicitase unul, la o altă bancă, pentru același bun imobiliar.

Artista avusese un schimb intens de replici cu avocatul propietarului, Adrian Cuculis, iar acum a prezentat și proprietarul versiunea sa de adevăr. El susține că locuința pe care Anda Adam o mai are în Bragadiru și care se află la 20 de metri distanță de cea pe care voia să o compere este în paragină.

Mai mult, el reclamă că Anda i-ar fi făcut modificări în casă fără să îi ceară acordul.

„Dumneaei mi-a cerut 30.000 de euro pentru investiția făcută’. Prima discuție cu doamna Anda Adam a avut loc în luna martie a anului trecut. Am informat-o că noi trebuie să facem succesiunea pentru socrul meu și va dura ceva procedura”, a declarat proprietarul, sub protecția anonimatului, pentru Prima TV.

Cântăreața i-ar fi spus că va strânge bani până în august 2020 pentru a cumpăra casa și i-a oferit un avans de 5.000 de euro, însă procedura de succesiune a întârziat până în septembrie.

„Când actele au fost gata, am contactat-o pe doamna Anda Adam. Mi-a spus că nu are banii și că urmează să facă credit pentru a achita imobilul”, a adăugat proprietarul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:35 - Cum a reacționat Delia când a aflat că va fi mamă de fată: „Simt că aș putea să fiu o mamă extraordinară”
19:34 - Cel puțin două persoane ucise într-un atac cu rachetă la un mall din Kremenchuk. Volodimir Zelenski: „Este imposibil și să ne imaginăm numărul victimelor” (FOTO, VIDEO)
19:07 - Alexandru Muraru: Radarele fixe trebuie legalizate! În toate țările din lume, instalarea lor a condus la scăderea numărului de accidente și creșterea siguranței în trafic
18:47 - Adrian Chesnoiu: Nu mi-am dorit să fac altceva decât bine agriculturii din România. Sunt absolut convins că adevărul va ieși la iveală. Nu sunt adeptul unei justiții televizate (VIDEO)
18:42 - Imagini rare în România! O barză neagră și-a făcut apariția în localitatea Românești (FOTO)
18:38 - Student străin omorât pe trecerea de pietoni în Iași pentru că șoferița se uita prea mult în oglindă
18:30 - În plină criză a aeroporturilor din UE, Germania caută lucrători străini temporari dar pentru munci necalificate
18:27 - Premierul l-a felicitat personal pe David Popovici. Nicolae Ciucă: Sunt convins că prin rezultatele extraordinare, performanța obținută se va produce un declic în sportul românesc
18:17 - Cel mai bogat oligarh ucrainean deschide un proces împotriva Rusiei la Curtea Europeană a Drepturilor Omului: „Răul nu poate rămâne nepedepsit”
18:15 - SUA vor continua producția de biocombustibili în ciuda crizei alimentare mondială