Provocare infernală la Asia Express. Momente dureroase în echipa Shift – Connect-R (VIDEO)

Provocare infernală la Asia Express. Momente dureroase în echipa Shift - Connect-R (VIDEO)
Zarug, Shift și Francesco @ Asia Express 2021 / Foto: A1.ro

În ultima ediție Asia Express, Shift, Zarug și Francesco au trecut printr-o probă foarte dificilă. Cei trei concurenți de la Antena 1 s-au sacrificat pentru o provocare la care nu ar fi crezut vreodată că vor fi nevoiți să răspundă pozitiv.

Connect-R și Shift au ajuns primii la Irina Fodor, iar echipa formată din Zarug și Lorelei Bratu ultima. Totuși, au reușit să se salveze și să rămână în concurs, datorită pietrei de culoare verde. Echipele, împărțite în două, au avut două probe. Unii au lucrat la un buchet de flori, iar alții au fost nevoiți să se sacrifice. Shift, Zarug și Francesco au fost cei care au trecut prin clipe durerase pe Drumul Împăraților. Mai exact, au fost epilați cu ceară pe față.

Zarug a rămas uimit de „rezultatul” persoanei delegate să-l epileze.

„Băieții și-au făcut treaba foarte bine, mi-au arătat și ce smocuri mi-au scos. Nu mă așteptam să am mai mult păr în nas decât pe cap, e OK”, a declarat Zarug, potrivit A1.ro.

Zarug, cel mai rezistent de la Asia Express, la proba de epilare

Designerul Zarug, colegul de echipă al lui Lorelei Bratu, a fost cel mai relaxat. El a fost singurul care nu a avut nimic împotriva epilatului pe față și chiar a glumit pe această temă.

„Te omor, chelule! Da, da, stai că nu am avut timp acasă. Hai să începem. La chelu` mă duc eu. Să mă faci frumoasă că altfel avem scandal.

Să mă faci bine, nu în bătaie de joc. Altfel nu mai vin, să știi. Te vede o lume întreagă”, a declarat Zarug, la Asia Express.

Tags: