Punct final în telenovela “Vulpița și Viorel”. Antena 1 a făcut anunțul. Ce se întâmplă acum cu cei doi vasluieni

Punct final în telenovela “Vulpița și Viorel”. Antena 1 a făcut anunțul. Ce se întâmplă acum cu cei doi vasluieni

După opt luni de show discutabil și amenzi de peste 30.000 de euro de la CNA, Antena 1 a decis să se despartă de cuplul Vulpița și Viorel, vasluienii pe care i-a transformat în vedete peste noapte.

Vupiţa şi Viorel, audienţe incredibile pentru poveşti incredibile

nunțul a fost făcut chiar de către Mirela Vaida, moderatoarea emisiunii Acces Directcare din 13 ianuarie 2020 a turnat gaz pe focul acetui pseudo-subiect al unui cuplu din provincie.

Zile în șir, Antena1 a făcut audiențe inimaginabile storcând povești, care nu o dată au frizat ridicolul, de la Veronica Stegaru – supranumită Vulpița și soțul său, Viorel. Emisiunea a pus sub lupă relațile extraconjugale ale Vulpiței, paternitatea copilului pe care îl are cuplul, comportamentul soacrei șamd. În ciuda nivelului scăzut al produsului jurnalistic, audiențele au fost năucitoare, Vulpița și Viorel stârnind adevărate dezbateri naționale și având propriile fancluburi pe rețelele de socializare.

”Chiar au plecat, s-au dus de bună voie”

„Astăzi, după aproape opt luni, pot spune oficial că s-a încheiat serialul Vulpița și Viorel. Se bucură și cameramanii, dar să mă întrebați pe mine de ce mă bucur… Mă bucur dintr-un mare punct de vedere: Ce e mult e prea mult, nu dați cu pietre, asta îmi e meseria, dar și dumneavoastră v-a plăcut.

A venit doamna Ileana (n.r. – mama Vulpței) și i-a luat pe amâdoi. A spus că copilul lor plânge de dorul părinților.

Chiar au plecat, s-au dus de bună voie. Mă bucur că s-au dus acolo de unde au plecat, unde au casă, au niște bani puși deoparte””, a spus Mirela Vaida, luni, în direct.

La data de 23 iulie, emisiuneaAcces Direct nu s-a mai difuzat live, iar asta pentru că invitații permanenți ai emisiunii Vulpița și Viorel au fost testați pozitiv cu covid. De atunci, cei doi au luat o pauză de la filmări și au intrat în carantină.

Cuplul s-a întors în localitatea Blăgești, jud. Vaslui, acolo unde se presupune că îşi vor continua viaţa de unde au lăsat-o înainte de a deveni subiect de deybatere la tv.