Radu Mazăre își sărbătorește azi ziua de naștere. Cele mai bizare ținute pe care le-a purtat fostul edil la Festivalurile de la Mamaia (VIDEO)

Radu Mazăre își sărbătorește azi ziua de naștere. Cele mai bizare ținute pe care le-a purtat fostul edil la Festivalurile de la Mamaia (VIDEO)
Foto: Inquam Photos

Radu Mazăre își sărbătorește azi ziua de naștere. Fostul edil din Constanța împlinește astăzi vârsta de 52 de ani. De-a lungul timpului, Mazăre a surprins întotdeauna prin stilul său excentric și controversat, iar aparițiile și costumațiile purtate la Festivalul de la Mamaia sunt cu siguranță memorabile.

În urmă cu un an, Mazăre a fost adus la Penitenciarul Jilava, din Madagascar, unde execută pedeapsa de 9 ani de închisoare, primită în urma retrocedării ilegale de terenuri în Constanța și Plaja Mamaia, la vremea la care era primar.

Anul trecut, fostul primar de la Constanța și-a sărbătorit ziua de nașstere după gratii, la Penitenciarul Rahova, scrie Realitatea.net. Cu această ocazie, a avut la momentul respectiv și o serie de invitați precum frații, mama, fiul și iubita.

Timp de 15 ani, Radu Mazăre a fost primarul orașului Constanța, iar numele său a fost mult timp legat de un eveniment cu totul și cu totul special, ținut în Mamaia. Festivalul de la Mamaia, căci despre el este vorba, l-a adus ani la rând pe Radu Mazăre în ipostaze inedite în fața publicului, putrând costumații care mai de care mai excentrice, precum Faraonul Ramses al II-lea, un soldat roman, ofițer al armatei germane sau chiar Ștefan cel Mare.

Radu Mazăre și costumele purtate la Festivalul de la Mamaia

Festivalul de la Mamaia reușea întotdeauna să îi lase pe turiști cu gura căscată, iar ținutele purtate de edil în timpul defilărilor au stârnit întotdeauna controverse.

De-a lungul anilor, Mazăre s-a prezentat la festival costumat în: Ramses al II-lea, războinic Zulu, colonialist britanic din secolul XIX, soldat roman, ofițer al armatei germane sau Ștefan cel Mare.

Nici rolul de actor nu i-a fost străin edilului din Constanța. În 2013, Loredana alături de Alex Velea, Cabron și Mazăre lansau „Mamaia”, iar edilul a jucat rolul salvamarului, purtând chiar și un tatuaj cu numele stațiunii.

Un an mai târziu, Radu Mazăre repetă experiența de actor în videoclipurile muzicale și așa cum era de așteptat revine într-o nouă piese despre Mamaia. În 2014, Delia și Speak făceau furori cu piesa „A lu Mamaia”, iar Radu Mazăre apare ca un burlac petrecăreț și partnere de dans al talentatei blondine.

Cum arată și cât costa chirila în vila în care a locuit Radu Mazăre

În trecut, Radu Mazăre a locuit într-o luxoasă vilă de pe malul lacului Siutghiol. Fostul edil intra cu șalupa direct în sufragerie, iar imobilul extrem de luxos ar fi fost renovat cu materiale de construcție comandate din afara țării, scrie Click.ro.

În vila luxoasă din Constanța, Radu Mazărea deține un minidebarcader și avea posibilitate să ajungă cu șalupa până la intrare în sufragerie. Mai mult decât atât, exista un paznic la poartă și o mică seră, iar parterul vilei era decorat minimalist, fiind bine luminat natural, prin ferestrele mari ale casei, scrie sursa citată anterior.

Vila de pe malul lacului Siutghiol ar fi fost închiriată de către fostul edil, prețul plătit pentru luxul în care locuia fiind de 2.000 de euro pe lună. Acesta ar fi locuit alături de fratele său, iar grădina pe care o aveau cei doi la dispoziție ar fi avut 4.000 mp.

Tags: