Raluca Bădulescu iubește din nou? Ce dezvăluiri a făcut vedeta: „Există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea”

Raluca Bădulescu iubește din nou? Ce dezvăluiri a făcut vedeta: „Există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea”
Foto: Instagram

Despărțirea dintre Raluca Bădulescu și Florin Stamin a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta ca mariajul dintre ea și Florin, bărbatul care i-a fost alături timp de 15 ani, va ajunge la final.

De obicei, vedeta evită să vorbească despre viața ei personală și preferă să se limiteze la a da sfaturi în ceea ce privește domeniul vestimentar. Recent, Raluca Bădulescu a vorbit despre acest capitol al vieții.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au despărțit, dar au în continuare o relație foarte bună, creatoarea de modă considerând că fostul soț îi este în continuare cel mai bun prieten, dar și suflet pereche.

Raluca Bădulescu și Florin au păstrat o relație bună

Raluca spune că faptul că nu mai formează un cuplu nu schimbă cu nimic sentimentele care există între ei și că, pentru ea, Florin o să rămână mereu o parte din familie, iar separarea era necesară.

„Sunt multe alte vești triste în viață. Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Asta este o decizie pe care am luat-o împreună și prin care nu facem nimic altceva decât să ne continuăm relația, pentru că noi doi suntem suflete pereche. Suntem prieteni și vom fi pentru totdeauna.

Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut „Îngerul” și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 15 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane”, a spus Raluca Bădulescu.

Ce dezvăluiri incendiare, despre viața personală, a făcut Raluca Bădulescu

Chiar dacă nu a trecut mult timp de când au anunțat oficial că nu mai formează un cuplu, se pare că ambii au gândul unui nou cuplu. Vedeta a mărturisit că nu vede nimic rău în refacerea vieții sentimentale cu alte persoane după divorț, notează Click.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor.

 Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a mai spus vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe