Răsturnare de situaţie în Las Fierbinţi. De ce a anulat Giani nunta cu Gianina, la care invitase 400-500 de oameni

Spiritele se încing la Pro Tv. Foto: Facebook/Las Fierbinți.

Personajele serialului „Las Fierbinți” nu încetează să ne uimească și nu ne lasă să ne plictisim. În fiecare episod, aceștia reușesc să nimerească în situații haioase.

Giani și Geanina nu mai sunt împreună?

Giani și Gianina au început să se pregătească de nuntă, dar aceasta s-a anulat. Îndrăgostiții au chemat tot satul la sărbătoare și au avut un plan genial. Cei doi au mers prin sat ca să invite vecinii și au primit refuzuri.

Motivul? Iubitul Geaninei are datorii la toată lumea. Geani a fost nevoit să anuleze nunta. Geanina s-a supărat pe logodnicul său. Se pare că nunta celor doi a început cu stângul.

Șmecheriile lui Celentano

Celentano și-a reparat casa datorită poeziei pe care a scris-o pentru nevasta lui Brânzoi. Bărbatul a plecat fericit acasă și a reușit să-și cucerească soția. Cadoul lui Brânzoi a fost unul special și a provocat un scandal.

Celentano și Firicel ne vor povesti joi, de la ora 20.30, ce înseamnă dragoste adevărată. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Anca Dumitra, celebra Geanina de la „Las Fierbin’i”, a vorbit, recent, într-un interviu, despre iubire dar și despre familie. Actriței îi plac foarte mult copiii, dar încă nu a venit momentul și pentru ea. Vedeta își dorește să devină mamă în viitor, iar în prezent recunoaște că iubește.

Ultima oră
15:27 - Oana Roman, încolțită de fani: „Ai otită sau faci reclamă la șemineu?”. Fiica lui Petre Roman a explodat!
15:13 - Rusia a început să își evacueze ambasada de la Kiev, un posibil indiciu despre următoarea mișcare a lui Vladimir Putin
15:00 - Presiunea pe sistemul sanitar nu va fi la fel de mare ca în valul 4, spune Alexandru Rafila
14:42 - Ionuț Stroe: A avansat considerabil ideea fuziunii dintre PNL și ALDE. Noi, liberalii, suntem încrezători că săptămâna viitoare putem avansa chiar data consiliului de unificare (VIDEO)
14:31 - Michelle Obama, șocată de gestul ex-președintelui Americii. Ce surpriză i-a pregătit Barack Obama
14:30 - Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că fiul său s-a infectat cu SARS-CoV-2 la petrecerea de Revelion
14:25 - Ionuț Stroe: Pentru soluțiile din energie va fi dată în scurt timp o ordonanță de urgență / PNL solicită instituțiilor de resort să efectueze controale mai curajoase și mai ferme (VIDEO)
14:12 - Virgil Popescu: Măsura plafonării, benefică pentru români. Dacă mai trebuie modificată ca să fie și mai bine, o vom face după fiecare evaluare. Vedem ce măsuri vom lua după 1 aprilie (VIDEO)
13:58 - Klaus Iohannis, mesaj pentru noua președintă a Parlamentului European, Roberta Metsola: „Aștept cu nerăbdare strânsa noastră cooperare în a consolida în continuare o UE puternică, coezivă și unită”
13:56 - Cum a reușit Corina Dănilă să slăbească 20 de kilograme?! Actrița a mărturisit ce alimente evită în permanență