Reacția Vioricăi Vodă după ce Lia Bugnar a acuzat-o că a agresat-o. „N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine?”

Reacția Vioricăi Vodă după ce Lia Bugnar a acuzat-o că a agresat-o. „N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine?”
Actrița Viorica Vodă. Foto: captură YouTube / Premiile Gopo

După dezbaterea pe care a stârnit-o la Premiile Gopo, unde a dezvăluit că a fost hărțuită sexual, actrița Viorica Vodă este acum acuzată că a agresat-o pe regizoarea și actrița Lia Bugnar. Acuzațiile sunt extren de dure, dar Vodă le neagă categoric.

Lia Bugnar susține că Viorica Vodă a agresat-o în parc

Lia Bugnar a povestit că a fost agresată de Viorica Vodă, în parc, în timp ce-și plimba câinele.

Citește și: Paula Seling, despre căsnicie și apariția unui nou membru în familie: „Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecți”

„M-a luat din prima, abrupt, fără introduceri. N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine? (…) Tu plimbi câinele, de stearpă ce ești, stearpă și ca femeie și ca artist, scrii piesulicile-alea prin undergruound pe-acolo din frustrări de stearpă și urâta ce ești, da’ n-ai talent, talentu’ dacă nu-l ai, nu ți-l da nimeni, te-ai înconjurat de gașca aia de lezbiene și faceți voi gunoaiele-alea de spectacole, că n-am avut loc la Godot de tine. (…)

Fă, ferentaristo, zice, ești o ratată penibilă, stearpă, care n-a avut niciodată talent și care s-a refulat în scris prost și ți-ai găsit toate lezbienele în jurul tău. (…) Lipsa punctuației are legătură strânsă cu ritmul în care vorbea și sarea de la o idee la alta. (…) Acest monolog exista si pe suport audio-vizual”, povestește Lia Bugnar, pe Facebook.

Ea a precizat că toată întâmplarea a fost filmată de însoțitorul ei.

În opinia sa, Vodă ar fi vrut să se răzbune pentru faptul că ea nu i-a luat apărarea în momentul în care a povestit că a fost hărțuită sexual.

Viorica Vodă neagă acuzațiile

Contactată de Fanatik, Viorica Vodă a susținut că totul e „o eroare”.

„Nu am ce să comentez. Nu știu despre ce este vorba, îmi pare rău. Chiar nu știu, nu mă interesează, cred că este o eroare. O zi bună, la revedere”, a reacționat actrița.

Urmăriți B1TV.ro și pe