Rihanna este cea mai bogată femeie muzician din lume și prima miliardară din Barbados

Rihanna este cea mai bogată femeie muzician din lume și prima miliardară din Barbados
Rihanna este cea mai bogată femeie muzician din lume și prima miliardară din Barbados. Sursa Foto: Facebook/ Rihanna

Cunoscuta vedetă internațională, Rihanna, a fost declarată de lista anuală a miliardarilor mondiali întocmită de Forbes, ca fiind miliardară.

Vedeta pop este declarată cea mai bogată femeie muzician din lume a valorificat linia sa de cosmetice Fenty Beauty și afacerea sa de lenjerie Savage X Fenty, ajungând la o avere de 1,7 miliarde de dolari.

Rihanna, cea mai bogată femeie muziciană din lume

Rihanna a debutat în anul 2005 prin intermediul discului single „Pon de Replay” care a ocupat poziția secundă în clasamentul Billboard Hot 100. Artista din Barbados a devenit cea mai bogată femeie muziciană din lume și a doua cea mai bogată femeie animatoare după celebra Oprah Winfrey.

Deși a devenit faimoasă pentru hit-uri precum Umbrella, Diamonds și Rude Boy, succesul afacerii ei Fenty Beauty a fost cel care a lansat-o la statutul de miliardar. Majoritatea averii sale, estimată la 1,4 miliarde de dolari (1 miliard de lire sterline), provine din valoarea mărcii pe care a lansat-o în 2017 și din care deține 50%.

Cea mai mare parte din restul averii sale provine din participația la compania ei de lenjerie, Savage x Fenty, care valorează aproximativ 270 de milioane de dolari (194 milioane de lire sterline) și munca ei de muzician și actriță.

Deşi nu a mai lansat niciun album din 2016, cântăreaţa continuă să aibă o uriaşă influenţă online, cu peste 100 de milioane de fani pe Instagram şi Twitter.

Rihanna va deveni mămică

Rihanna și A$AP Rocky vor deveni părinți. Aceștia au anunțat venirea primului lor copil pe lume într-un mod cu totul deosebit.

Cei doi artiști au făcut o ședință foto în New York, pentru a dezvălui marea veste. Îmbrăcată într-o pereche de blugi și o geacă de fâș, Rihanna și-a lăsat burtica de gravidă la vedere.

Viitorii părinți par extrem de fericiți, zâmbind și ținându-se de mână. În una dintre fotografiile postate pe Instagram, A$AP Rocky o ține tandru pe viitoarea mămică în brațe și o sărută pe frunte.

Într-un interviu, rapperul american a spus că-și dorește să întemeie o familie și consideră că are aptitudinile necesare pentru a fi un „tată incredibil”.

Urmăriți B1TV.ro și pe