Romanița Iovan, dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu Irinel Columbeanu: „Mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”

Romanița Iovan, dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu Irinel Columbeanu: Mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat
Foto: captura video.

Romanița Iovan a dezvăluit detalii mai puțin știute despre relația ei cu Irinel Columbeanu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Cei doi au format un cuplu, între 1986 și 1996, dar chiar și după ce au decis să meargă fiecare pe drumul lui, au păstrat o relație de prietenie. Vedeta a rupt tăcerea și a comentat ce a legat-o de afaceristul român.

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au început de la zero

Romanița Iovan a negat informațiile care au circulat despre relația ei cu Irinel Columbeanu, precizand că acestea au fost intens mediatizate în presa mondenă. În trecut, se spunea că Irinel Columbeanu a fost cel care a susținut-o financiar în cariera sa, dar ea susține că amândoi au început de la zero în afaceri când erau împreună, și că Irinel Columbeanu nu avea o avere impresionantă la acea vreme.

„Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropos de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun. Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat”, a dezvăluit Romanița Iovan, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, citată de Wowbiz.

Amorezii au devenit prieteni buni

Celebra creatoare de modă  a dezvăluit, în trecut, că Irinel nu avea bani la începutul relației lor, înainte de Revoluție.

„Le e simplu să eticheteze o persoană, și mai ales că acea persoană este matură și ar avea cu ce să combată o prostie. Irinel pe vremea aceea era la început de drum, avea un Oltcit, trăia într-o casă de ICRAL, nu învârtea averi.

Într-adevăr, relația noastră a fost foarte frumoasă și am rămas prieteni 33 de ani și prietenia continuă, ceea ce mi se pare extraordinar’, a spus Romanița Iovan, conform ego.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:35 - Lege: Cu ce mașini nu vei mai putea circula în România. Mii de români vor fi afectați de decizia Senatului
13:28 - Dosar penal pentru înșelăciune, după avalanșa de la Cabana Capra / Poliţiştii desfăşoară cercetări în vederea identificării şoferilor autovehiculelor care au fost avariate
13:21 - Emilia Șercan: Lucian Bode iar a dat în judecată UBB, dar nu pentru a-i anula verdictul de plagiat. Într-o astfel de situație, ar fi trebuit să arate în instanță că teza sa e una originală, ceea ce e imposibil
13:17 - Reprofilare „Hi-Tech”, la fosta uzină Ford din Rusia: Se transformă în gater și se prelucrează lemn
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”
12:40 - Standard & Poor’s se așteaptă la proteste masive în multe țări europene, pe fondul inflației și scumpirilor / Ce spune agenția de rating despre manifestațiile din România