S-a aflat! Care a fost primul lucru pe care l-a făcut Daniel Onoriu după ce s-a trezit din comă

Foto: Daniel Onoriu.

Vești bune pentru susținătorii lui Daniel Onoriu. Pilotul și-a revenit din comă. S-a aflat care a fost primul lucru pe care l-a făcut campionul după ce s-a trezit.

Daniel Onoriu a chemat-o pe Roxana, îngrijitoarea sa și a întrebat-o: „De cât timp sunt în spital?”. Apoi, bărbatul a vrut să se vadă cu familia. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Anunț de ultima oră! Câți bani va încasa Dan Negru la Kanal D. Turcii i-au oferit bonusuri incredibile

Daniel Onoriu a trecut prin calvar. Suferințele bărbatului au  început atunci când a fost operat în Turcia, pentru micșorarea stomacului. I-a fost atinsă o venă la pancreas, care a sângerat excesiv.

La  cinci zile după operație, ajuns în ţară, fostul pilot a apelat din nou la ajutorul medicilor. Doctorii din România au intervenit peste operaţia celor din Turcia şi de atunci Daniel este internat la terapie intensivă.

Partenera pilotului era pregătită încă din perioada sărbătorilor de iarnă pentru cele mai severe scenarii.

„Nu știu dacă sunt cuvinte să-mi exprim durerea, nu am cum, ne rugăm încontinuu, ne rugăm să facă Dumnezeu o minune, suntem la mila lui. Să facă o minune în prag de sărbători, să se trezească, să vină acasă, chiar dacă recuperarea o să fie de durată„, spunea Isabela Onoriu.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Daniel Onoriu (@danielonoriu)

Urmăriți B1TV.ro și pe