S-a aflat motivul pentru care s-au certat Andreea Bălan și Tiberiu Argint

S-a aflat motivul pentru care s-au certat Andreea Bălan și Tiberiu Argint
George Burcea, motivul despărțirii

Andreea Bălan și Tiberiu Argint nu mai sunt împreună. Unele voci spun că motivul despărțirii ar putea fi fostul vedetei, George Burcea. Cei doi numai afișează sentimente calde și nu mai zâmbesc pe poze comune. Imagini romantice ale cuplului au dispărut de pe rețele. În showbiz circulă zvonuri că aceștia s-au despărțit din cauza lui George Burcea.

Andreea Bălan reacționează furios

Conflictul a apărut în urma pozelor postate de fostul soț alături de Sonia, sora lui Tiberiu Argint. Andreea a avut o reacție de neașteptat la apariția celor doi împreună. I s-a părut că Sonia s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora iubitului a încercat să-i explice că nu a avut intenții rele și cele două poze nu înseamnă nimic. Însă, scandalul a mers mai departe, iar furia artistei se revarsă în continuare.

„Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi”, a remarcat un apropiat al cuplului, pentru impact.ro.

Sonia Argint și George Burcea au fost surprinși împreună în timpul unui interviu, realizat de sora lui Andrei. Însă, imaginile au fost șterse după scurt timp, la rugămintea Andreei. Acest lucru se pare că l-a îndepărtat și l-a supărat pe fostul iubit al vedetei.

Urmăriți B1TV.ro și pe