S-a dat de gol! Teo Trandafir, înnebunită după Connect-R: „Când l-am văzut penultima oară…mi-au căzut cerceii din urechi”

Foto: Teo Trandafir / Facebook

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din lumea televiziunii autohtone. Vedeta a reușit să-și construiască o carieră de succes. Se pare că viața personală a femeii a avut de suferit.

Teo Trandafir a căzut în capcana lui Connect-R

Teo Trandafir este mai discretă atunci când vine vorba de relații cu bărbați. Celebrității nu îi place să povestească despre experiențele eșuate, însă, aceasta s-a dat de gol. Vedeta a recunoscut, în cadrul emisiunii, pe care o prezintă că suspină după Connect-R. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Laura Cosoi, detalii despre vacanță la mare în timpul sarcinii

„Nu prea pot să zic, că e nouă treaba. Măi, eu când l-am văzut penultima oară pe Connect-R, mi-au căzut cerceii din urechi. Deci arată Connect-R… Sigur c-aș putea să îi fiu mămăiță, adică aș putea să îi fac sarmale, dar dreptul meu de a admira… Connect-R e frumos de plângi cu vorbe”, a dezvăluit prezentatoarea, la „Teo Show”, citată de Wowbiz.

Teo Trandafir n-are noroc în dragoste

Dacă în plan profesional a muncit mult și a cunoscut succesul, în plan sentimental vedeta nu a avut parte de aceeași poveste frumoasă.

„Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcționează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil”, a spus Teo Trandafir pentru Ok! Magazine. 

Întrebată de OK Magazine dacă simte că se tem bărbații de ea, Teo Trandafir a răspuns: „Da, tot timpul. Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează; vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe