Sacrificii de artist. Cum și-a ținut Răzvan Fodor astmul sub control la filmările emisiunii Asia Express de la Antena 1

Sacrificii de artist. Cum și-a ținut Răzvan Fodor astmul sub control la filmările emisiunii Asia Express de la Antena 1

Susţinătorii lui Răzvan Fodor la Asia Express au un motiv în plus să fie mândrii de favoritul lor. Pe lângă greutatea probelor curente ale show-lui, artistul a cărat cu el şi un astm incurabil pe care a trebuit să îl gestioneze permanent. Evident, chef Sorin Bontea, l-a ajutat şi în această privinţă pe Fodor, ca un adevărat coechipier şi bun prieten.

Din cauza bolii, Răzvan Fodor a stat mult pe gânduri înainte de a accepta participarea la Asia Express, un show dur chiar şi pentru cei perfect sănătoşi.

Înţelegere specială cu Antena 1

Atunci când a zis da, a încheiat o înțelegere specială cu șefii Antena 1. Fostul prezentator a vrut să se asigure că o echipă medicală poate ajunge la el în cel mai scurt timp posibil dacă are nevoie de îngrijiri speciale.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram. Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj, două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a explicat Fodor.

Într-un interviu pentrupaginademedia.ro,Fodor apovestit că a insistat pe partea aceasta medicală, înainte de a accepta provocarea celor de la Antena 1. El a dezvăluit și că medicul show-ului i-a transmis că a fost singurul concurent care l-a sunat pe tema asta.

„Dacă intram într-o piață cu flori trebuia să am grijă să-mi dau cu spray, dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp. Am ținut-o sub control (n. r.: boala), dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a mai povestit câștigătorul Asia Express.

De două ori campion…

Îndrăgita vedetă a avut înainte și probleme serioase cu depresia și anxietatea, dar din fericire a trecut peste ele. Victoria absolută în sezonul III al reality show-lui Asia Express i-a sporit şi mai mult popularitatea, iar noile dezvăluiri despre starea de sănătate şi condiţiile în care a făcut faţă probelor, îi fac cu atât mai preţioasă titlul de campion.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari