S-a aflat ce salariu încasează Cabral la emisiunea pe care o moderează la Pro TV

S-a aflat ce salariu încasează Cabral la emisiunea pe care o moderează la Pro TV

CabralIbaka este unuldintre ceimai cunoscuți prezentatoridin România, a fost de-a lungul timpului subiectul esențial al presei din cauzadin cauza veniturilor salarialeprimite pentru prezentarea emisiunii ”Ce spun românii”laPro Tv.

Celebrul prezentatorCabralNeculai Ibaka prezintă emisiunea „Ce spun românii” de pe Pro TV încă din anul 2015, de când aceasta a fost lansată.

Puțin știu despre CabralcăesteantrenordeTae Boși fost luptător dekickboxingromân. În 1994, pe când avea doar 17 ani, ela devenit vicecampion european lakickboxing în Cupa Europei. Faimosul prezentator de televiziune a început să facă antrenamente dekickboxingșiMuay Thaila vârsta de 6 ani, la București.La vârsta de 23 de ani el avea deja câștigate câteva titluri.

De asemenea, el este și actor. A jucat în mai multe telenoveleromânești precum„Iubire ca în filme”,„Păcatele Evei”,”Inimă de țigan”, ”Regina”, dar și în lungmetrajul„State de România, student la Sorbona” și serialul„State de România”. Acestea două din urmă l-auadusdin nou pe ecrane peThierry, personaj interpretat de Cabral timp de aproximativ 3 ani de zile.

Ce salariu primește Cabralla Pro TV

Având în vedere că emisiunea „Ce spun românii” se bucură de o audiență foarte mare în rândul telespectatorilor, salariul lui Cabral este unul pe măsură.Mai exact, prezentatorul TV ar încasa lunar o sumă de 10.000 de euro, potrivit Impact.ro.Asta, în afaraafacerilorsale, pe care le deține.

Pentru a-și înmulți veniturile,Cabral Ibacka a încercat să cocheteze și cu afacerile, însă nu a avut prea mare succes.

Cabralnu se pricepe laafaceri. Prezentatorul TV are datorii uriașe, iar datele financiare ale firmelor sale sunt dovada vie a acestui lucru. În urmă cu ceva timp, prezentatorul a devenit asociat în firma Kiai Magic SRL, specializată în comerţul cu amănuntul în magazine. Însă în loc să aducă profit firmei, el i-a adus pierderi în valoare de 100.000 de euro în ultimii 10 ani.

Cabral deţine firma “Negru Production SRL”, care se ocupă de producţie cinematografică, video şi programe de televiziune, aceasta fiind cea prin care îşi derulează afacerile din domeniu. La finalul lui 2015, când a înregistrat un profit de 21.265 de lei, “Negru Production SRL” şi-a întrerupt activitatea, pe care a reluat-o în 2018, când s-a înregistrat un profit de 6.720 lei, potrivit CanCan.ro.

De asemenea, Cabral este asociat cu sora lui, Artemis. În anul 2013, firma ”Negru Production SRL”a avut o cifra de afaceri de 219.000 lei și un profit de 165.000 lei. În concluzie, din patru firme la care era asociat Cabral în anul 2015, doar două dintre ele au avut succes.

„Ce spun românii” a atins 1000 de ediții

„Am ajuns la 1.000. Complet neașteptat pentru mine, recunosc. Am ajuns la 1.000 la bătaie cu emisiuni care inițial păreau a fi mult mai pe placul publicului. Am ajuns la atât de multe emisiuni fără să difuzăm certuri, scandaluri ori cuvinte urâte.S-a lipit de noi un public frumos, cu mulți copii, cu oameni cărora le place să râdă și să se relaxeze în familie ori printre prieteni. Dacă mă întrebi cum am ajuns la 1.000, o să-ți zic simplu că sunt extraordinar de… glumesc. Emisiunea iese așa pentru că suntem o echipă foarte mișto, pusă pe treabă și căreia îi place ce face. Și pentru că am avut noroc să ne vină în studio familii frumoase, oameni calzi și relaxați… Și le mulțumim în fiecare zi celor care ne urmăresc. Și… da, îi invităm în continuare să-și ia familiile și să vină la emisiune”, a declarat Cabral în momentul în care show-ul “Ce spun românii” a ajuns la ediția cu numărul 1.000.​​​​​​