Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre cea mai dificilă perioadă din viață: „Nu mai vedeam nicio alinare”

Sânziana Buruiană, dezvăluiri despre cea mai dificilă perioadă din viață: „Nu mai vedeam nicio alinare”
Foto: Captură video

Sânziana Buruiană a trecut printr-o perioadă dificilă în urmă cu trei ani. Vedeta a trăit momente de tristețe, pe care adesea nu le-a dezvăluit nimănui. Acum câțiva ani, vedeta și-a pierdut tatăl și a căpătat o depresie.

De-a lungul aparițiilor televizate, Sânziana Buruaiană a apărut mereu cu zâmbetul pe buze. Cu toate astea, vedeta ascundea o mare dramă, scrie Viva.

Tatăl Sânzianei a stat trei luni în comă. Din nefericire, s-a stins din viață, iar vedeta s-a confruntat cu o depresie severă. Recent, ea a vorbit despre suferința prin care a trecut și despre procesul de recuperare.

Sânziana Buruiană a suferit de depresie

Timp îndelungat, Sânziana Buruiană a ascuns o mare durere. În urmă cu trei ani, tatăl vedetei a decedat, iar acest lucru a determinat-o pe Sânziana să se confrunte cu depresia. Organismul bărbatului a cedat după o luptă de trei luni de internare în spital.

„Tata a stat trei luni în comă și mama a avut niște probleme de sănătate.Bunica tocmai murise. Au venit așa, una după alta și nu mai puteam să îmi revin. Multă lume credea că sunt ocupată cu fetița, însă eu, de fapt, eram ocupată cu probleme părinților, care m-au luat pe nepregătite.

Toată perioada cu tata în spital, și înainte, și după, am fost în depresie. Și vise urâte, visam și ce se întâmplă acum, războiul acesta. Eu îl visam de atunci. A fost o perioadă foarte ciudată și nu mai vedeam nicio alinare. Singura alinare era doar fetița cea mare cu care făceam toate activitățile și ea îmi dădea așa, putere”, a mărturisit vedeta.

Sânziana Buruiană simte lipsa tatălui său

Blondina mereu a fost aproapiată cu părinții săi, astfel încât moartea tatălui a fost o traumă pentru vedetă.

„Este foarte greu, mai ales că tata era o persoană care venea pentru noi oriunde, la orice oră. Îi simțim lipsa, mai ales că mi-ar fi plăcut să facă mai multe activități cu nepoatele.

El abia aștepta să o ducă pe Iza, cum mă ducea și pe mine când eram micuță, la înot, la tenis, la patinaj, dar Iza avea doar trei-patru anișori. Era încă micuță pentru astfel de activități”, a adăugat Sânziana.

Urmăriți B1TV.ro și pe