Sărbătoare mare în familia lui Britney Spears! Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Sărbătoare mare în familia lui Britney Spears! Vedeta este însărcinată cu cel de-al treilea copil
Foto: Hepta., Ilya Pitalev, Sputnik.

Britney Spears este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vedeta a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Artista este extrem de fericită și se pregătește pentru o nouă etapă în viață.

Britney Spears e fericită ca niciodată

„Am facut un test de sarcină… Ei bine… Aştept un bebeluş”, a scris Britney pe Instagram.

Timp de 13 ani, interpreta  s-a aflat sub tutela lui Jamie Spears. Aceasta avea dreptul să aibă copii și nu purta responsabilitatea pentru deciziile luate.

Artista a afirmat că va ieşi mai puţin din casă pentru a evita ca paparazzi să încerce să obţină o „fotografie pentru bani” cu ea însărcinată.

Britney nu exclude posibilitatea de a fi însărcinată cu gemeni. Aceasta este fericită alături de Sam Asghari, un antrenor în vârstă de 28 de ani, pe care l-a întâlnit în 2016 pe platoul de filmare al unui videoclip.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Britney Spears luptă cu depresii și anxietăți

Cântăreața a mărturisit că a trecut prin clipe teribile și a suferit din cauza depresiei postnatale, atunci când a devenit mămică pentru prima dată.

„Femeile nu vorbeau despre asta atunci. Unii oameni considerau periculos dacă o femeie se plângea în acest fel cu un copil înăuntrul ei. Însă acum femeile vorbesc despre asta în fiecare zi.

Mulţumesc lui Iisus, nu trebuie să păstrăm această durere ca pe un secret rezervat”, a explicat Britney Spears.

Urmăriți B1TV.ro și pe