Scandal în familia Adelinei Pestrițu. Poliția a intervenit de urgență, iar nașul Adelinei fost arestat pentru trafic de droguri

Scandal în familia Adelinei Pestrițu. Poliția a intervenit de urgență, iar nașul Adelinei fost arestat pentru trafic de droguri
Daniel Rafte, implicat în mai multe dosare de-a lungul timpului, sursă foto: captură YT

Momente dificile în familia Adelinei Pestrițu, întrucât nașul acesteia, Daniel Rafte, a fost arestat preventiv pentru trafic de droguri. Părintele-spiritual al vedetei este un afacerist, iar în trecut a mai avut probleme cu legea, numele lui regăsindu-se în mai multe dosare, arată Click.

Adelina Pestrițu, familie cu probleme: trafic de droguri și arestări

Nașul vedetei a fost arestat sâmbătă, 24 septembrie, pentru o perioadă de 30 de zile, după ce magistrații au admis propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești.

Daniel Rafte a solicitat să fie arestat la domiciliu sau sub control judiciar, însă cererea i-a fost respinsă.
Se pare că gruparea din care făcea parte afaceristul cumpăra droguri mai ieftin și le vindea mai scump.

Pe 20 și 23 septembrie 2022, procurorii DIICOT Ploiești au reținut patru inculpați cercetați pentru trafic și deținere de droguri, după ce pe 19 septembrie procurorii l-au prins pe unul dintre inculpați, după ce a achiziționat o cantitate de metamfetamină.

Pe 21 septembrie, trei dintre inculpați au fost arestați pentru 30 de zile, iar pe 23 septembrie a fost prins și Daniel Rafte.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Parchetului de pe lângă I.C.C.J.-D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti în dosarul de urmărire penală nr. 71/D/P/2022

În baza disp.art. 226 alin.1 şi 2 C.P.P. penală rap. la art. 223 alin. 2 C.P.P. dispune arestarea preventivă a inculpatului RAFTE DANIEL, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc prevăzută de art. 2 alin. 2 din Legea nr. 143/2000, cu aplic. art. 35 alin.1 C.p. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 24.09.2022 şi până la data de 23.10.2022, inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a măsurii preventive a controlului judiciar.

În temeiul art.230 alin.(2) C.pr.pen dispune emiterea mandatului de arestare preventive”, au hotărât magistrații.

Daniel Rafte, implicat în mai multe dosare de-a lungul timpului

Pe 25 mai 2020, nașul Adelinei Pestrițu a avut un dosar penal deoarece a continuat executarea unor lucrări, deși organele de control i-au interzis acest lucru.

Pe 3 noiembrie 2021, acesta a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție (DNA). Persoana vătămată susținea faptul că Daniel Rafte a exercitat asupra sa multiple acte de violență, pentru a o convinge să-i dea suma 30.000 de euro sau o mașină.

Adelina Pestrițu i-a cunoscut pe Aura și Daniel Rafte la începutul relației cu Virgil Șteblea. Atunci când iubitul ei a cerut-o de soție, Adelina și Virgil au stabilit ca cei mai potriviți pentru a le fi nași sunt cei doi oameni de afaceri.

Urmăriți B1TV.ro și pe