Scandal la Antena 1: Gabriela Cristea și Simona Gherghe, luate în colimator! Zvonul ce cutremură show-ul Mireasă

Scandal la Antena 1: Gabriela Cristea și Simona Gherghe, luate în colimator! Zvonul ce cutremură show-ul Mireasă
Antena 1, decizie radicală. Ce se întâmplă, de fapt, cu Chefi la cuțite și când revine Gina Pistol pe micul ecran / Foto: Instagram / Mireasa

Simona Gherghe și Gabriela Cristea se află în mijlocul unui scandal la Antena 1 și Antena Stars. Cele două prezentatoare de la „Mireasă” au fost acuzate în mediul online că ar favoriza familia unuia dintre concurenții din casă, în specială pentru că s-ar cunoaște în viața personală cu aceștia.

Cele două femei neagă vehement acuzațiile apărute în spațiul public și mai ales pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii „Mireasă”. Cele două au precizat că dacă ar fi existat vreo legătură, persoana respectivă nu ar fi putut intra în concurs.

Citiți și: Martha și-a pregătit răzbunarea în serialul Adela. Cine urmează să îi dea lovitura de grație lui Lucian (VIDEO)

Emisiunea „Mireasă” stârnește un nou scandal la Antena 1

Prezentatoarele emisiunii „Mireasă” neagă vehement informațiile apărute în spațiul public. Simona Gherghe este prezentatoarea show-ului „Mireasă”, în timp ce Gabriela Cristea este prezentatoarea show-ului „Mireasa: Capriciile iubirii”. Cele două vedete spun că este vorba doar despre zvonuri și că niciodată nu s-a pus problema să susțină un concurent pentru că l-ar cunoaște în viața personală.

„Eu nu o cunosc pe mama lui Ion. Chiar și dacă ar cunoaște-o cineva din echipă, nu ar mai intra în emisiune. Doamne ferește! Eu nici nu vreau să îi cunosc pe concurenți când sunt în etapa de casting, pentru că vreau să fiu surprinsă, să fie un reality-show cu adevărat.

Astfel de zvonuri apar pentru că fiecare concurent are grupul lui de susținători și este unul dintre modurile în care îi susțin, lansând astfel de speculații”, a declarat Simona Gherghe pentru Fanatik.

View this post on Instagram

A post shared by Mireasa (@mireasa_oficial)

Gabriela Cristea și Simona Gherghe i-au revoltat pe fanii emisiunii

La rândul său, Gabriela Cristea a negat și ea zvonurile, în special pe cele cu privire la faptul că ar fi cunoscut-o pe mama lui Ion, prin intermediul fetelor ei care merg la grădiniță. Prezentatoarea de la Antena Stars a explicat că micuțele merg la grădinița din Corbeanca, deci nu există niciun fel de legătură cu mama concurentului din casa Mireasă.

Citiți și: Traume în familia lui Adrian Văncică, din cauza rolului „Celentano” din Las Fierbinţi: „Mi-a zis că nu vrea să mai vadă beţivi nici măcar la TV”

M-a bușit râsul. Fiecare om e liber să spună ce vrea, să își dea frâu liber imaginației. Nu o cunosc pe mama lui Ion. Am înțeles că e educatoare, dar cred că predă undeva în București. Fetele mele merg la grădiniță în Corbeanca, deci NU, nicio legătură! Nu o cunosc pe mama lui Ion nici de la distanța distanțelor!

Cât despre favoritisme, nu am avea nimic de câștigat ca prezentatoare, ori ca televiziune. Există niște reguli foarte clare și nu putem interveni. Noi nici măcar nu votăm”, a declarat soția lui Tavi Clonda, pentru sursa citată mai sus.

Citiți și: Mihai şi Adela din serialul de la Antena 1 formează un cuplu şi în viaţa reală? Ce relație este, de fapt, între cei doi