Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup”

Scandalul momentului în online-ul românesc. Autorul postării controversate spune că a glumit: „Femeile disponibile pentru sex să poarte un cerculeț la rever. Două cerculețe pentru sex în grup
George Butunoiu

George Butunoiu, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști HR din România, a publicat în online un mini-editorial controversat. Prin intermediul acestuia a propus ca femeile să poarte la locul de muncă un cerculeț verde pe rever, dacă doresc să întrețină relații sexuale, respectiv unul roșu dacă nu prezintă interes.

Pentru această postare, Butunoiu a devenit o țintă a ironiilor și a jignirilor. În cele din urmă, recrutorul a oferit o explicație pe blogul personal. De fapt, a fost vorba despre „un text ironic la adresa propagandiștilor corectitudinii politice”, a precizat specialistul HR.

„Un mare concert la Festivalul Enescu, Orchestra dell’ Accademia Nazionale di Santa Cecilia cu Daniele Gatti, un mare, imens dirijor. M-am întors supărat pe olandezi și m-am apucat să scriu un text ironic la adresa propagandiștilor corectitudinii politice, a multor mișcări și activisme și militantisme ale zilelor noastre. Așa cum fac adesea, fiind într-o dispută permanentă și fățișă cu ei, încă de când au apărut.

Dar ce avalanșă de indignare, de ziceai că a luat foc Internetul! Cum e posibil așa ceva, cum să ceri oamenilor să poarte așa ceva în piept? Dar ce, suntem vite ca să ne însemnăm? Și naziștii făceau la fel cu evreii. Dar iubirea? Dar sentimentele? Sufletul, domnule Butunoiu, sufletul, sufletul, sufletul nu mai are niciun rol? Crezi că totul se reduce la sex? Chiar atât de lipsit de sensibilitate poți să fii?

Unii mai împăciuitori, care s-au mai și prins că e o ironie, au încercat să-mi arate cu ce am greșit: domnule Butunoiu, cu așa ceva nu se glumește! Nu poți răni sentimentele cuiva vorbind despre sex, știind că unii ar fi putut să sufere vreodată din această cauză și a lăsat traume adânci…”, a explicat Butunoiu, pe blogul său.

Postarea integrală a lui George Butunoiu, care a provocat indignare în online

„Mi-a venit în seara asta o idee despre cum am putea să evităm situațiile costisitoare în care un bărbat vrea să facă sex cu o femeie, dar doamna nu îi spune „nu, mulțumesc”, ci se duce direct la poliție și-l reclamă. M-am gândit în timp ce îl urmăream pe Daniele Gatti dirijând, și amintindu-mi și de prietenul meu englez care a fost dat afară anul trecut din jobul de la București pentru că a invitat o colegă la o cafea. Nici nu a mai apucat să-i zică și altceva…

Așadar, ideea ar fi următoarea: femeile care vor să facă sex să-și pună un cerculeț verde pe rever, să fie vizibil de la distanță. Iar cele care nu vor sex, să-și pună unul roșu. În acest fel s-ar evita conflictele și neînțelegerile și ar fi armonie în toate colectivele și comunitățile. Și bărbații la fel, desigur, ca să fie egalitate, simetrie și echitate.

Dimensiunea cerculețului ar trebui să fie de minimum 4 centimetri, ca sa fie vizibil de la distanță. Și preferabil dintr-un material fosforescent, să se vadă bine și în semiîntuneric, adică exact atunci când e contextul optim pentru așa ceva.

Iar în funcție de cum va fi primit proiectul (să vedem rezultatele acestui sondaj!), se poate extinde gama de culori, ca să semnaleze tipul de sex dorit, perioada zilei preferată, locul sugerat etc. Sexul în grup ar putea fi semnalat simplu, punând două cerculețe.

Nu se va putea, din păcate, să pui markeri pentru preferințele de vârstă, rasă, religie, și chiar orientare sexuală/ gen, că te trezești după aceea cu vreun proces. Pentru acestea trebuie găsite alte soluții.

Ce ziceți, ați fi de acord să purtați un astfel de marker? Dacă rezultatele sondajului vor fi masiv în favoarea markerului, vom putea chiar formula o inițiativă legislativă…”, a notat Butunoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe