Scenă de gelozie între Irina și Răzvan Fodor: Vine el așa cu ochii ăia albaștri. Vezi că am auzit că e…”

Scenă de gelozie între Irina și Răzvan Fodor: Vine el așa cu ochii ăia albaștri. Vezi că am auzit că e…”
Foto: captura video.

Irina și Răzvan Fodor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și cresc o fetiță de 11 ani, Diana. Ei se înțeleg excelent și formează o echipă puternică. Cei doi se tachinează reciproc și nu ezită să își exprime dragostea unul față de celălalt.

Irina Fodor a călcat pe bec

Irina și Răzvan Fodor au fost invitați într-un episod al podcast-ului lui Horia Brenciu. Discuția dintre ei s-a încins când Răzvan a arătat gelozia sa față de orice alt bărbat care se află aproape de soția sa. În timp ce Răzvan cânta o piesă de-a lui Lady Gaga, Horia Brenciu a sugerat ca Bradley Cooper să fie invitat la masa la familia Fodor, dar Irina a spus că ar fi mai bine dacă actorul ar găti pentru ei. Acest lucru a dus la o discuție plină de tachinări între cei doi soți.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Horia Brenciu: „Deci fii atent aici, domnule. Pedeapsă. Bradley Cooper vine la o masă la familia Fodor.”
Irina Fodor: „Să-mi… Să gătească, nu la o masă.”
Răzvan Fodor: „Aaaa. Vrei să-ți gătească Bradley Cooper, ă? Ce să-ți gătească, mă, sărăcia aia? Ce să-ți gătească? Bradley Cooper, ă? Vine el așa cu ochii ăia albaștri. Vezi că am auzit că e…”
Irina Fodor: „Aia era. Toate defectele le avea sărmanul Bradley Cooper. Nimic nu avea, nici nu știe să gătească, e și… Nici nu mai zic. Doamne, dar nici să nu-l chemați.”
Horia Brenciu: „Doar să vină în România, să-i gătească Irinei, atât.”
Răzvan Fodor: „Bradley Cooper. Dar de ce să nu vină și Lady Gaga cu cărnurile alea pe ea.”
Irina Fodor: „Să o tragă Fodor la tigaie un pic.”
Răzvan Fodor: „Hai încoace, să-ți pun niște jalapeno la chiloți.”
Irina Fodor: „Exagerezi, eu am zis doar să-mi gătească, tu ai ajuns la…”

Secretul unei căsnicii fericite, deslușit de soții Fodor

Prezentatoarea de la America Express a vorbit deschis și despre secretul relației de lungă durată dintre ea și Răzvan Fodor. Vedeta a precizat că relația lor este una bazată pe încredere și iubire.

„Se construiește în timp. Pentru că, la urma urmei, faptele spun totul. Eu aş simţi orice schimbare ar fi. În 14 ani nu s-a schimbat nimic, ne iubim la fel, râdem la fel unul cu altul, suntem aceiaşi parteneri de când ne ştim şi până acum. E greu să nu simţi schimbări dacă ele există. Dar nu s-a pus niciodată problema. Încrederea se construieşte în timp. Pentru că am văzut fiecare ce-i poate pielea celuilalt. Şi ce e prioritar pentru fiecare dintre noi. S-a nimerit aşa să ne potrivim, iar nucleul ăsta pe care am reuşit să-l formăm să fie cel mai important pentru fiecare în parte”, a spus vedeta pentru okMagazine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)