Schimbări radicale în familia lui Adi Minune! Fiica manelistului tulbură apele și vine cu un anunț neașteptat

Schimbări radicale în familia lui Adi Minune! Fiica manelistului tulbură apele și vine cu un anunț neașteptat
Foto: captura video.

Karmen Simionescu a făcut ravagii în mediul online. Tânăra postase o poză în care și-a etalat burtica de gravidă. Fanii s-au bucurat și au început să o felicite, însă nu au avut un motiv întemeiat.

Karmen Simionescu, „victima” sarmalelor

Femeia a infirmat zvonurile și a negat faptul că este însărcinată. Se pare că burtica fiicei lui Adi Minune are alte  „origini”.

„Este o alarmă false. Mâncasem sarmale”, a precizat Karmen Simionescu pentru a elimina speculațiile despre o eventuală sarcină.

Fanii s-au liniștit. Burtica vedetei este rezultatul unei mese copioase, iar Karmen încă nu își planifică sarcina.

Cântăreața Carmen Simionescu, celebra fiică a lui Adrian Minune și-a luat inima în dinți și a dezvăluit detalii picante din viața ei. Tânăra a avut nevoie de o perioadă îndelungată de recuperare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 🎙KARMEN (@karmen)

Fiica lui Adi Minune a apelat la un psiholog

“Când cineva merge la psiholog, credem că are automat și o problemă. Dar nu este așa. Eu consider că așa cum avem grijă de exteriorul nostru, așa trebuie să avem grijă și de mintea și sufletul nostru.

De ce? Ce faci pentru sufletul tău? Răspunde-ți singur la întrebarea asta și îți răspund și eu în felul următor: eu, pentru sufletul meu, mă rog – nu o să dezbat acum subiectul cu credința, pentru că ajungem foarte departe.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de 🎙KARMEN (@karmen)

Dacă ți-ai răspuns cert și din prima ți-ai răspuns la întrebarea asta: ‘Bă, eu pentru sufletul meu fac X lucru’, foarte bine, ești pe drumul cel bun. Dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață așa… Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și s-a terminat viața, gata”, povestea Karmen în cadrul unui interviu.

Urmăriți B1TV.ro și pe