Se dă bătălia vedetelor la „Survivor”. Apariții neașteptate pe platoul showului: „Dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”

Survivor revine pe micile ecrane. Foto: Facebook/Survivor.

Survivor revine pe micile ecrane. A mai rămas puțin timp și telespectatorii vor urmări aventurile concurenților.

Cine intră în joc

Emisiunea va fi reluată la Pro Tv, după ce Kanal D a refuzat să o mai difuzeze. Nume sonore din lumea mondenă vor fi implicate în cel de-al treilea sezon de la Survivor. Vezi în galeria foto de AICI.

Citește și Detalii mai puțin știute despre Mara Oprea. Actrița din serialul „Vlad” are o pasiune ascunsă

”Ne bucurăm să anunțăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de succes în România, dar vom adăuga la semnătura puțin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanția divertismentului de cea mai înaltă clasă”, spunea Antonii Mangov, directorul de programe PRO TV, acum ceva timp.

Concurența aprigă

Vedetele vor concura pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Printre cei care vor intra în goană după bani și emoții sunt: Adrian Nartea, actorul din serialul „Vlad”, Otilia Bilionera, Marian Drăgulescu, Roxana Ciuhulescu, Sebastian Chitoșcă, Cătălin Zmărăndescu și Ștefan Ciuculescu.

Citește și Irina Tănase își alege rochia de mireasă. S-a împăcat cu Liviu Dragnea?

„Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la ‘Războinici’, doar ca să-l iau pe tatăl meu pe traseu Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”, a afirmat Mihai Zmărăndescu, fiul concurentului, care a preferat să concureze alături de tatăl său, citat de prosport.

Cine a refuzat să participe

Nu toate vedetele sunt entuziasmate de ideea să participe la Survivor. Oana Zăvoranu nu vrea să audă nimic despre acest show. Vedeta s-a mutat pe YouTube. Aceasta și-a creat propriul canal, în care se implică foarte mult. Oana Zăvoranu a devenit, recent, și consilierul de imagine al primarului sectorului 5, Cristian Popecu Piedone.

„Niciodată în emisiuni de slugărnicie, minciuni și umilință!”, a afirmat Oana Zăvoranu pe Instastory.

Citește și Doliu în lumea muzicii. John Miles a plecat la ceruri

Urmăriți B1TV.ro și pe