Selly și-a înlocuit bolidul de lux cu o dacie: ” M-am simțit prost! Am vândut CLS-ul și mi-am luat Dacia!”

Selly și-a înlocuit bolidul de lux cu o dacie:   M-am simțit prost! Am vândut CLS-ul și mi-am luat Dacia!

Vloggerul Selly a recurs la o schimbare radicală de atitudine. După ce zilele trecute s-a prezentat la Bac, la volanul unei limuzine de lux, joi, la ultima probă a examenului, a venit la volanul unei Dacii.

Selly nu s-a lăsat doborât de dificultatea examenului și și-a făcut apariția pe cai mulți. Tânărul a avut o apariție spectaculoasă , dacă am putea spune așa, în prima zi de Bacalaureat.

Selly și-a scos căluții la plimbare

Andrei Șelaru a venit cu bolidul său de lux, o limuzină Mercedes CLS care costă în jur de 80.000 de dolari. Doar că după apariția sa pe cai mulți, au apărut si comentariile atât din partea presei, cât și din partea fanilor. Cu toții l-au criticat pe tânar de apariția sa, care li s-a părut o aroganța prea mare pentru vârsta lui de nouăsprezece ani. La cea de a treia probă, susținută joi, la Biologie, tânarul s-a conformat criticilor si s-a deplasat la examen la volanul unei Dacii 1310, un model vechi, scrie a1.ro.

“M-am simțit prost. Toată lumea mi-a zis că n-a fost bine și atunci am zis, gata o vând. Am vândut-o cu 1.000 de euro și am mai pus o mie si am luat-o pe asta”, a declarat tânărul, referindu-se la Dacia lui 1310.

Vloggerul și-a prezentat noua mașina în fața jurnaliștilor și se declara foarte mulțumit de noua sa achiziție, care chiar daca este o Dacie 1310, este o mașina tunată, iar portbagajul se deschide cu comanda vocală, cu toate că tqnarul a întâmpinat niște dificultăți tehnice , în momentul in care a vrut sa fac o demonstrație jurnaliștulor prezenți, in fața liceului unde urma sa susțina examenul.

“Are si cameră pe spate. Sunt foarte mulțumit de achiziție si nu cred ca ma voi întoarce la masina mea. Nu e o glumă, chiar nu mă intorc la masina mea. Vorbesc cât se poate de serios.Aveți cuvântul meu. Eu la mașina mea nu mă întorc. Eu cu asta rămân”, a declarat Selly, jurnaliștilor.

Cum a început cariera lui Selly?

La cei 19 ani ai săi, Selly, cel mai urmărit vlogger din România, se declară un om fericit. A ajuns să fie urmărit de două milioane de abonaţi pe YouTube, are o gaşcă de prieteni foarte buni, 5GANG şi a devenit idolul unei generaţii.

Selly, pe numele său Andrei Şelaru, s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama sa este profesoară de matematică, iar tatăl ingier silvic. Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilităţi materiale modeste, părinţii lui Selly i-au oferit ceva – spune el – mult mai important, adică timpul lor. Timp pe care l-au petrecut împreună, în fiecare zi.

Tânărul mărturiseşte că nu s-a uitat niciodată la desene animate şi că părinţii lui au fost preocupaţi să-i stimuleze creativitatea mai mult, în loc să-l pună să se uite la TV. Spune despre el că a fost dintotdeauna un copil foarte curios. A fost de mic interesat de TV, de felul în care se schimbă unghiul de filmare, perspectiva.

Selly spune că a stat foarte mult în faţa calculatorului când era mic, dar de multe ori i se părea că internetul e mult mai interesant şi mai complex decât lumea din jur. Nu consideră, însă, că statul în faţa calculatorului este un lucru bun în sine. Cu primul MP3 Player primit cadou i-a descoperit pe BUG Mafia şi Paraziţii pe când era foarte mic. Mergea la grădiniţă ascultându-le piesele încărcate pe MP3, simţindu-se un „gangsta’“, fără a înţelege însă foarte multe din versurile lor.

Cea care i-a povestit prima dată de YouTube a fost profesoara de limba engleză, cu care şi făcea meditaţii. Acest lucru se întâmpla prin 2008-2009. Odată ce a început să înţeleagă şi engleza, internetul şi YouTube-ul i s-au părut şi mai fascinante. Apoi a descoperit programul Video Movie Maker şi de atunci a început să-i bată la cap pe ai lui să-i cumpere o cameră video. După jumătate de an de rugăminţi fierbinţi a primit camera, o Toshiba „obosită“, dar acela a fost începutul. Din momentul în care a primit camera, a început să filmeze aproape non-stop. Era vlogger, fără să ştie ce înseamnă vlogging, fără să se fi inventat măcar termenul.

Tags: