Shakira a rupt tăcerea după luni întregi de speculații. Primele declarații despre separarea de Gerard Pique și problemele fiscale

Shakira a rupt tăcerea după luni întregi de speculații. Primele declarații despre separarea de Gerard Pique și problemele fiscale
Sursa Foto: Hepta.ro

După luni întregi de speculații despre viața ei personală și problemele cu autoritățile fiscale din Spania, Shakira a acordat primul interviu în care a mărturisit cât de afectată este de tot ce s-a scris în ultima perioadă despre ea.

Shakira a rupt tăcerea după luni întregi de speculații

Cântăreața de muzică pop din Columbia a vorbit despre felul în care separarea de starul Barcelonei a afectat-o pe ea, dar și pe copiii săi. Shakira a mărturisit că încă de la despărțirea de Gerard Pique, trăiește „cea mai neagră perioadă din viața sa”.

„Cred că muzica este o plută de salvare”, a spus ea pentru revista ELLE SUA. „Au fost zile când a trebuit să ridic bucăți din mine de pe podea. Și singurul mod de a face asta a fost prin muzică. Știi, să-mi plac cu adevărat, să mă adun și să mă văd în oglindă. Să știu că sunt mamă și copiii mei depind de pe mine”, a povestit Shakira.

Se pare că după o perioadă în care a preferat să nu vorbească despre acest subiect, cântăreața a rupt tăcerea.

„Oh, este foarte greu să vorbesc despre asta personal, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu”, a spus ea.

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm, și da, este greu să vorbesc despre asta. Trec prin asta și pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră este nu ca o separare obișnuită. Și așa a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de greu. Am paparazzi afară, în fața casei mele, 24/7. Și nu există un loc unde să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția propriei mele case”, a declarat Shakira.

„Știi, nu putem face o plimbare în parc ca o familie obișnuită sau să mergem la o înghețată sau să facem vreo activitate fără ca paparazzi să ne urmărească. Așa că este greu. Și am încercat să ascund situația în fața copiior mei. Încerc să fac asta și să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute și îi afectează, știi?”, a mai adăugat aceasta.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Cum se apără cântăreața în fața acuzațiilor procurorilor spanioli

„Trebuie să lupt pentru ceea ce cred. Pentru că acestea sunt acuzații false. În primul rând, nu am petrecut deloc 183 de zile pe an în acel moment. Eram ocupată să-mi îndeplinesc angajamentele profesionale în întreaga lume. În al doilea rând, eu am plătit tot ce au pretins că le datorez, chiar înainte de a depune un proces. Așa că, de astăzi, le datorez zero. Și, în sfârșit, am fost sfătuită de una dintre cele mai mari patru firme de specialitate fiscală din lume, PricewaterhouseCoopers. Am fost încrezătoare că fac lucrurile corect și transparent încă din prima zi”, a povestit ea pentru sursa citată.

„Este bine cunoscut faptul că autoritățile fiscale spaniole fac acest lucru adesea nu numai cu celebrități ca mine, Cristiano Ronaldo, Neymar, Xabi Alonso și mulți alții. Se întâmplă și pe nedrept contribuabilului obișnuit. Este un stil al lor. Dar sunt încrezătoare că am suficiente dovezi pentru a-mi susține cazul și că dreptatea va prevala în favoarea mea”, a mai spus Shakira.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
14:58 - Reprezentant al românilor din Italia: Am avut informația că foarte mulți conaționali de-ai noștri vor vota Fratelli d`Italia. Partidul a lăsat loc de înțeles că e interesat ca românii să se integreze în politica de dreapta (VIDEO)
14:57 - Imagini incredibile cu Ana Maria Prodan, ieșind de la INML / Are mâna și piciorul în ghips după bătaia cu Reghecampf (FOTO)
14:54 - Piloții sârbi ar putea fi atrași de avioane militare „made in China” pentru a evita sancțiunile americane împotriva unor achiziții din Rusia
14:45 - Tragedie aviatică în Germania! Momentul în care două avioane se ciocnesc în aer și se prăbușesc (VIDEO)
14:38 - Olaf Scholz, infectat cu COVID-19 după o vizită în Orientul Mijlociu / Cum se simte acesta
14:31 - Kremlinul neagă că s-ar fi luat vreo decizie pentru închiderea frontierelor ruse în contextul mobilizării parțiale / Dmitri Peskov recunoaște că anumite convocări s-au făcut eronat
14:24 - Măsuri sporite de siguranță la meciul România – Bosnia / Jandarmii vor controla inclusiv mașinile suporterilor
14:23 - Alexandru Rafila, detalii despre campania de vaccinare antigripală gratuită: Dacă 1,5 milioane de doze sunt insuficiente, vom continua cu achiziția. Nu trebuie distruse cantități mari de vaccinuri (VIDEO)
14:12 - Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea la început de octombrie
14:03 - Nava de protocol a dictatorului comunist Ceaușescu, gazda întâlnirii dintre reprezentanții Pentagonului și cei ai MAPN