Shakira nu l-a uitat pe Pique / Cântăreața a fost surprinsă plângând într-un mall din New York

Shakira nu l-a uitat pe Pique / Cântăreața a fost surprinsă plângând într-un mall din New York
Sursa foto: Getty

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit anul trecut, după 12 ani de relație. Artista și fostul fotbalist nu au fost căsătoriți, însă au împreună doi băieți, Milan și Sasha. După despărțire, Pique și-a oficializat relația cu noua sa iubită, Clara Chia, iar Shakira a reacționat lansând o piesă cu un mesaj puternic pentru fostul ei partener. Se pare că artista nu a reușit să treacă peste despărțirea de tatăl copiilor săi. Recent, a fost surprinsă cu lacrimi în ochi într-un mall din New York.

Shakira, în lacrimi într-un mall din New York

În urmă cu aproape o săptămână, Shakira a luat decizia de a merge alături de copiii săi în New York, fiind invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon. Artista a încercat să nu iasă în evidență, pentru a evita fotografii și a încercat să adopte un stil vestimentar cât mai comun. Chiar și așa, paparazzi au reușit să o surprindă într-o stare neașteptată.

Din imaginile surprinse reiese conversația pe care Shakira o poartă cu o femeie, aflându-se într-un mall din New York, alături de copiii ei. Paparazzi o surprind, ulterior, pe cântăreața columbiană izbucnind în plâns. Aceasta a încercat să-și ascundă lacrimile cu ajutorul șepcii pe care o poartă, însă efortul său nu a fost suficient.

Presa internațională a speculat faptul că Shakira ar vărsa lacrimi amare pentru Pique, care în acest moment are o relație frumoasă cu Clara Chia Marti. Cei doi își doresc, se pare, să își ducă relația la nivelul următor, discutând deja despre o posibilă căsătorie.

Cine a consolat-o pe Shakira

După întreaga întâmplare, Shakira a apărut în compania lui Carson Daly, un prezentator de televiziune foarte cunoscut. Cei doi au ales să meargă împreună la un meci NHL, iar presa internațională a susținut că între ei ar fi mai mult decât o simplă prietenie, așa cum au dat de înțeles inițial.

Urmăriți B1TV.ro și pe