Shakira, performanță fără precedent / Artista a doborât 14 recorduri mondiale cu piesa făcută pentru fostul ei soț

Shakira, performanță fără precedent / Artista a doborât 14 recorduri mondiale cu piesa făcută pentru fostul ei soț
Foto: Hepta - Bestimage / Patrick Bernard - Thierry David

Despărțirea cuplului format din Shakira și Gerard Pique va rămâne pentru totdeauna un subiect ce va avea continuitate. S

hakira a doborât 14 recorduri mondiale cu piesa făcută pentru fostul ei soț. Printre acestea se numără și recordul care rezultă că melodia cântăreței columbiene a atins 100 de milioane de viziualizari pe platforma de YouTube.

Shakira a doborât 14 recorduri mondiale cu piesa făcută pentru fostul soț

Shakira a doborât nu mai puțin de 14 recorduri mondiale cu piesa făcută pentru fostul ei soț. Printre acestea se numără și recordul care rezultă că melodia cântăreței columbiene a atins 100 de milioane de viziualizari pe platforma de YouTube.

Despărţirea dintre Shakira şi Gerard Piqué a fost una controversată, care nu va apune prea curând. Chiar după ruptura dintre cei doi, artista a scos piese care fac referire la fostul partener. De curând, cântăreaţa columbiană tocmai a doborât 14 recorduri mondiale datorită „Music Sessions, Vol. 53”, scrie Spynews.

Prima artistă care a intrat direct în Top 10 al clasamentului american cu o melodie în limba spaniolă

Ultima colaborare a artistei, cea cu producătorul argentinian Bizarrap, a rupt toate topurile muzicale și a doborât 14 recorduri mondiale. Printre acestea, piesa a fost cea mai difuzată melodie latină în 24 de ore şi apoi într-o săptămână pe Spotify.

Mai mult decât atât, melodia Shakirei a devenit cea mai ascultată melodie de pe YouTube în 24 de ore şi melodia latino care a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. Mai mult decât atât, „Music Sessions, Vol. 53” a făcut-o pe cântăreață să devină prima artistă care a intrat direct în Top 10 al clasamentului american cu o melodie în limba spaniolă.

Urmăriți B1TV.ro și pe