Simona Gherghe, ținta hackerilor pentru a doua oară luna aceasta. Contul de Facebook al vedetei a fost spart din nou

Simona Gherghe a rămas din nou fără Facebook, vineri,din cauza hackerilorcare au i-au spart contul pentru a doua oară luna aceasta. Fosta prezentatoare s-a supărat când a observat că au început să apară postări care nu îi aparțin.

Simona a datvestea pe Instagram și a spus că speră ca situația se rezolve repedepentru că devine frustrantă.

Nu este pentru prima dată când Simona Gherghe rămâne fără acces la pagina de Facebook

Vedeta își recuperase duminca trecută accesul la pagina ei oficială de Facebook,după mai bine de două săptămâni în care infractorii digitali i-au furat identitatea. Cu toate că eaa sesizatreprezentanții rețelei sociale, a durat extrem de mult până când situația s-a remediat.

În perioada în carenu a mai apărut pe micul ecran pentru că a rămas în concediu post natal, vedeta a fost extrem de activă în mediul online, unde ține legătura cu admiratorii ei zi de zi, dar și cu alte mămici, cu care se consultă în legătură cu activitățile din viața celor doi copii ai ei.

Principalul motiv pentru care hackerii sunt atrași de contul de socializare al celebreiblonde este numărul mare de urmăritori: aproape un milion.

Contul meu oficial de Facebook (cel cu peste 822.000 de urmaritori si bifa albastra) mi-a fost spart. Stiu, am postat mesajul acesta si azi-dimineata, dar a disparut. Ideea e ca tot ce se posteaza acolo, de cateva ore, nu imi apartine. Am sesizat deja Facebook, sper sa-l recuperez cat mai repede! Pana atunci, ne auzim aici si pe Instagram!”, a transmis jurnalista atunci, de pe un alt cont de Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe