Cum a reacţionat Șisu când a fost întrebat dacă are o relaţie cu Bia Khalifa

Cum a reacţionat Șisu când a fost întrebat dacă are o relaţie cu Bia Khalifa
foto: facebook Șișu Tudor

Artiștii apelează, fiecare în stil propriu, la metode care îi mențin în paginile presei mondene; iar când talentul artistic este dublat și de scandaluri amoroase, se pare că formula nu prea dă greș la rating.

Nu știe nimeni momentan dacă această formulă este una de succes și pentru Bia Khalifa care, conform conform publicației Cancan, susține în mod repetat că ar fi încercat o relație cu Tudor Șișu.

Șișu: „a văzut că pune presa botu′”

Poveștile relatate de modelul Onlyfans în al amuză însă pe raperul bucureștean care declară că acestea sunt doar în imaginația aprinsă a tinerei căreia îii face plăcere să facă valuri în mediul online cu diverse subiecte.

Mai mult, Șișu declară că îi este doar prieten iar diferența de vârstă dintre ei este mult prea mare pentru a exista vreo relație.

„E sora noastră, vine pe la studio, n-am treabă cu ea. Știu că ea zice tot felul de chestii, dar nu.

E ea nebună, face agitații d’astea că a văzut că pune presa botu′ și face… de nebună, așa.

Dar nu am eu treabă cu chestia asta, îți dai seama, nu.

Are 20 de ani, e nebună: eu am 45 de ani. E sora noastră, vine la studio, e prietena noastră; îți dai seama, o cunoaștem, știm care e treaba cu ea”, a declarat Tudor Sișu pentru cancan.ro.

Șișu nu crede că Bia ar putea fi un model pentru tineri. Dar pentru adulți?

Bia a avut mereu declarații controversate, conform sursei amintite: în emisiunea  „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, deranjată de comentariile lui Cristi Mitrea,  aceasta a spus că are șapte iubiți.

„Se poate, nu știu, o avea, îți dai seama, dar nu împărțășesc intimități d-astea. Ce să zic, în ziua de azi, nu vezi… Bine măcar că vrea să fie femeie, asta e important, știi. Acum, na…

Ea nu e un model pentru tineri neapărat… Ea e o tipă care e impăcată cu ea, foarte dezinvoltă. Face agitație, se inflamează și îi place, că așa sunt copiii, și asta e singura chestie. N-avem nicio treabă, nu”, a replicat amuzat, în dialogul cu Cancan, Tudor Sișu.

Doar opt clase, suficiente pentru „scena mondenă”?

Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Niculai, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea iUmor, de la Antena 1.

Deloc suprinzător pentru „scena mondenă” din România, a apărut prima dată la TV alături de Dani Mocanu, cu care susține că ar fi avut o relație de doi ani; în vârstă de 25 de ani, s-a născut în Bistrița, în 1997, are 1.68 metri și doar opt clase după cum a mărturisit.

Urmăriți B1TV.ro și pe