Smiley, pus la treabă de Gina Pistol. Prezentatoarea nu îi permite să se relaxeze nici măcar în vacanță

Smiley, pus la treabă de Gina Pistol. Foto: Smiley/Facebook.

Smiley și Gina Pistol au decis să-și ia un răgaz și să se bucure de razele soarelui într-o țară exotică. Cei doi au plecat în vacanță. Partenerii se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuța Josephine.

Smiley, exploatat de Gina Pistol

Vedetele nu încetează să publice imagini din vacanța lor de vis. Gina Pistol îl pune pe Smiley la treabă. Artistul trebuie să-i facă mai multe  poze. Prezentatoarea a postat, recent, un filmuleț în care arată procesul de crearea postărilor.

Citiți și Anunț de ultima oră despre Maria Ciobanu! Artista, în pragul disperării: „Doamne, să nu-mi iei zilele pe pământul ăsta străin!”

Smiley trebuie să fie extrem de atent atunci când îi face poze. Cântărețul depune un efort uriaș ca să le facă pe placul iubitei. Vezi mai multe imagini în galeria foto de AICI.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Smiley, doborât de oboseală

Smiley a avut un an productiv. Vedeta s-a implicat în mai multe proiecte și a lansat primul său serial. Se pare că interpretul a avut nevoie de câteva zile libere ca să-și reîncarce bateriile și să se bucure de momente frumoase petrecute alături de fetele sale

„Parca aștept vacanța asta de o viată… și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță!”, a mărturisit Smiley pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Gina Pistol se simte abandonată

Recent, Gina Pistol a povestit un episod trist din copilăria ei. Vedeta a povestit că părinții ei s-au despărțit, iar cât timp s-au judecat pentru custodie, ea a fost lăsată cu o altă persoană, o femeie „agresivă”.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind (…) Nu prea am vorbit despre asta (…) Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă. (…) M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui. Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, ‘Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal. Dar nu înseamnă că nu ești iubită’. Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă. Pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a povestit Gina Pistol, în podcastul lui Mihai Morar.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Ultima oră
14:14 - Jucătoarea lui Darren Cahill a produs surpriza zilei la Australian Open. Victorie în trei seturi cu Naomi Osaka, multiplă câștigătoare de Grand Slam
14:06 - Prognoza meteo pentru finalul lui ianuarie și luna februarie 2022. Zile geroase la începutul intervalului, când vin temperaturile de primăvara
14:02 - CORONAVIRUS | O localitate din Timiș are cea mai mare incidență – 27,83. Cum e situația la nivel național
14:00 - MAE: Solicitarea Rusiei de a reduce postura NATO în statele care au aderat după 1997 a fost deja respinsă fără echivoc ca inacceptabilă de către NATO. România va continua să susțină ferm importanța întăririi Flancului Estic
13:52 - Alexandru Rafila: Centrele ambulatorii de evaluare sunt destinate pacienților pozitivi, care au astfel ocazia să facă o investigație completă. Tratamentul antiviral administrat la timp este esențial (VIDEO)
13:38 - Marcel Ciolacu: Programul lui Alexandru Rafila începe să se vadă / Liderul PSD, către ministrul Sănătății: Indiferent cât veți fi de atacat, să mențineți același ritm! (VIDEO)
13:15 - Peste 170 de centre de evaluare a pacienților COVID, deschise în toată țara. HARTA
13:14 - Alexandru Rafila: Cel mai greu lucru de îndeplinit ține de recâștigarea încrederii oamenilor. Guvernul și premierul sprijină acest demers, iar asta demonstrează că politizarea sănătății e ceva greșit (VIDEO)
13:13 - Peste 5.400 de pacienți COVID-19 în spitale, cu 460 în plus față de ziua precedentă / Aproape 20.000 de cazuri noi la nivel național și 49 de decese în 24 de ore
12:58 - Cosmin Cristian Viașu a murit. Senatorul USR avea doar 45 de ani