Smiley și Gina Pistol au plecat din România. Ce se va întâmpla cu micuța Josephine

Foto: Instagram / Smiley

Smiley și Gina Pistol se bucură de unele dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Astfel, cei doi au decis să plece din România și să se bucure de o frumoasă vacanță alături de micuța lor, Josephine. Cuplul a publicat primele imagini din vacanță, iar fanii au reacționat imediat ce au văzut imaginile.

După ce au petrecut Revelionul alături de Andreea Esca, Pavel Bartoș și alte vedete de la Pro TV, Smiley și Gina Pistol s-au urcat în avion și au plecat într-o bine meritată vacanță exotică. Mai multe imagini, în galeria foto de AICI!

Smiley și Gina Pistol au decis să plece din România. Care este motivul?!

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o superbă vacanță exotică și se bucură de un concediu de vis. Pentru unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România, această excursie este una diferită, pentru că este prima vacanță exotică în trei.

Cei doi îndrăgostiți au luat-o cu ei și pe fiica lor, Josephine. „Parcă aștept vacanța asta de o viață…și dacă stau bine să mă gândesc chiar o aștept de o viață! Cu familia în vacanță”, a scris Smiley pe Instagram.

Gina Pistol, momente dificile în copilărie

Recent, Gina Pistol a povestit un episod trist din copilăria ei. Vedeta a povestit că părinții ei s-au despărțit, iar cât timp s-au judecat pentru custodie, ea a fost lăsată cu o altă persoană, o femeie „agresivă”.

„M-aș reîntoarce la mine, copil fiind (…) Nu prea am vorbit despre asta (…) Tata se judecase cu mama pentru custodia mea și m-a dus cumva la o doamnă. (…) M-am simțit singură, m-am simțit a nimănui.

Nu a venit nimeni să îmi spună, mie, copilului, «Băi, părinții tăi se judecă, e ceva normal. Dar nu înseamnă că nu ești iubită». Femeia aceea era puțin agresivă. Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat. Dar femeia aia era puțin agresivă. Pentru că ea, la rândul ei, avea niște probleme. Atunci da, m-aș întoarce la mine copil și m-aș îmbrățișa. Atât. Ăla ar fi singurul moment”, a povestit Gina Pistol, în podcastul lui Mihai Morar.