Sora lui Petrică Mîțu Stoian lansează noi acuzații dure: „Plămânii i s-au ars acolo, la clinică”

Sora lui Petrică Mîțu Stoian lansează noi acuzații dure: „Plămânii i s-au ars acolo, la clinică”
Foto: Facebook @ Petrica Mitu Stoian Oficial

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, susține că medicii de la clinica privată din Reșița, acolo unde artistul a făcut tratament cu oxigen hiperbaric, sunt vinovați de moartea lui. Femeia spune că, după autopsie, plămânii fratelui ei erau maro și nu de la boala COVID, ci de la acest tratament pe care l-a primit.

Sora lui Petrică Mîțu-Stoian, noi acuzații după moartea artistului

„El a avut un dosar cu toatele actele, ce boli a avut. Trebuia să le fi văzut un medic, să se uite pe ele. Nu ar fi avut voie să intre în acea cabina. Cardiac, după Covid, ar fi trebuit să nu îl lase să intre. Nu au făcut testare, au făcut o ședință (…). Acolo nu au oameni care să se ocupe, să își dea acordul cu privire la un posibil tratament”, a declarat Maria Tărchilă la Realitatea PLUS, potrivit cancan.ro.

Femeia a mai spus că plămânii fratelui ei nu au fost afectați după ce acesta a trecut prin boală, ci după ce a făcut tratamentul la clinică: „Nu erau afectați plămânii. După autopsie, plămânii lui erau maro, nu roz, așa cum sunt ai oricărei persoane, chiar și după ce moare. Înseamnă că i s-au ars acolo, în cabina respectivă, la clinică”.

Clinica în care s-a tratat Petrică Mîțu-Stoian a fost închisă temporar

După moartea lui Petrică Mîțu Stoian, procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Ministerul Sănătăți a transmis că tratamentul pe care artistul l-a făcut la clinica privată nu este inclus în protocolul de tratament post-COVID.

De altfel, încă un pacient care a primit același tratament în aceeași clinică a ajuns la Terapie Intensivă.

Între timp, clinica privată a fost închisă temporar.

Urmăriți B1TV.ro și pe