Soția lui Mihai Petre își dorește al treilea copil: „Sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră”

Soția lui Mihai Petre își dorește al treilea copil. Sursa: Facebook/Elwira Petre

În cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Elwira a vorbit despre felul în care venirea pe lume a celui de-al treilea copil i-ar schimba viața. Soția dansatorului a mărturisit că și-ar dori o familie numeroasă și că acest lucru i-ar aduce împlinirea.

Mihai Petre și Elwira sunt căsătoriți de 13 ani, fiind legați de o pasiune comună: dansul. Aceștia s-au cunoscut la un concurs și, deși au recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere, au ales să-și unească destinele.

Elwira și-ar dori să aducă pe lume al treilea copil

Celebrii dansatori au două fetițe pe care le iubesc necondiționat. Elwira a mărturisit că și-a dorit dintotdeauna trei copii, dar este conștientă că timpul nu mai este în favoarea ei.

Cu foarte mulți ani în urmă, eu îmi doream trei copii, dar cumva lucrurile s-au dilatat în timp. Mi-ar plăcea să mai avem, dar eu sunt foarte conștientă că timpul nu este în favoarea noastră. Mie mi-ar plăcea să fim cât mai mult timp lângă fetele noastre, iar dacă se întâmplă, ceea ce nu excludem, un nou membru în familie este binevenit! Dar, cu toate astea, suntem conștienți și de realitate”, a spus Elwira Petre.

Protagoniștii de la Asia Express recunosc că această experiență le-a consolidat relația, dar nu a schimbat radical dinamica acesteia.

Cum s-a schimbat Mihai Petre de când a devenit tată

Celebrul dansator Mihai Petre a spus că viața acestuia s-a schimbat radical de când a devenit părinte și că iubirea pe care o simte nu poate fi descrisă în cuvinte.

„Venirea pe lume a copiilor m-a schimbat la modul absolut. Mă simt deopotrivă mai puternic şi mai vulnerabil, şi îmi place acest lucru. Pe lângă faptul că simt o iubire intensă şi neconditionată, motivația mea de a face lucruri şi de a mă trezi în fiecare dimineaţă este mult mai puternică. Copiii sunt o binecuvântare!”, a declarat Mihai Petre.

Urmăriți B1TV.ro și pe