Ștefania, iubita lui Speak, are probleme de sănătate. Simptomele pe care le acuză frumoasa brunetă i-a îngrijorat pe apropiați

FOTO: Instagram: Stefania

Ștefania, iubita lui Speak și-a îngrijorat fanii virtuali cu simptomele pe care le-a avut în ultima vreme. Vedeta, foarte îndrăgită după participarea la “Asia Express” s-a plâns într-un Instastory că se simte foarte rău, a avut stări de leșin și oboseală extremă.

„Efectiv, am leșinat când am ajuns acasă. Am simțit nevoia să mă pun în pat o oră. Mă simt foarte deshidrată, nu știu care e faza. Mă simt ok acum…Super obosită m-am simțit și mă omoară junghiul ăla din spate și nu pricep faza cu vremea, dintr-o dată a venit o vreme foarte dubioasă. Cred ca de asta mă simt rău, corpul meu nu acceptă altă vreme decât cea extraordinară”, a povestit Ștefania.

Ștefania s-a confruntat și cu căderea părului

Ștefania s-a mai confruntat cu probleme de sănătate pe care le-a povestit când s-a întors de la filmările pentru Asia Express.

„Sunt 100% sigură că nu sunt singura fată care se confruntă cu căderea părului. Știu că este normal să-ți cadă un număr: 100 sau 1000 de fire pe zi, e un număr destul de mare de fire pe zi care e normal să-ți cadă. Doar că acum ceva timp, acum un an mai exact sau acum un an și ceva am avut o perioadă în care mi s-a părut că îmi cădea extrem de mult păr”,a scris Ștefania urmăritorilor săi de pe Instagram.

Speak și Ștefania se pregătesc să se căsătorească

Speakși iubita luiȘtefaniaau format chiar una dintre cele mai îndrăgite, dar mai ales puternice echipe din timpul show-ului ”Asia Express” de la Antena 1. După mai bine de trei ani de relație,Speak a a cerut-o de nevastă pe Ștefania.

Înainte de a intra în competiția ”Asia Express”, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit.

CântărețulSpeaka cerut-o în căsătorie pe iubita lui Ștefania în timpul filmărilor, reușind să creeze unul dintre cele mai emoționante și romantice momente ale emisiunii. Acum, la mai bine de cinci luni de la întoarcerea în România, cei doi se pregătesc intens pentru nuntă și au ales deja nașii care îi vor însoți la altar.

Speakși iubita lui Ștefania au format chiar una dintre cele mai puternice echipe din timpul show-ului de la Antena 1. Cei doi îndrăgostiți au ajuns în marea finală alături de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, amândurora părându-le rău că nu au reușit să câștige competiția.

Dar, așa cum există întotdeauna și o parte bună a lucrurilor,Speakși Ștefania poate că nu s-au întors acasă cu marele premiu, însă au revenit cu o experiență de-a dreptul memorabilă. La decolarea de pe Aeroporul Henri Coandă,Speakși Ștefania erau doar iubiți, la întoarcere însă au fost doi îndrăgostiți logodiți.