Suferințele prin care a trecut Emil Gabor, înainte de a muri. Cu ce probleme grave se confrunta tatăl Monicăi Gabor (FOTO)

Sura Foto: www.spynews.ro

Momentele greleprin care a trecut tatăl celebrelor surori Monica și Ramona Gabor și-au apus amprenta asupra vieții sale.În urmă cu câteva zile, Emil Gabor a murit singur și măcinat de boli și datorii.

Potrivit spynews.ro, Emil Gaborar fi făcut un infarct în casă, iar astăzi a avut loc înmormântarea, chiar lângă fosta soție.Se pare că nici Monica, care locuiește în Statele Unite ale Americii, și nici Ramona, care și-a făcut o viață în Dubai, nu au ajuns să își ia rămas bun de la singurul lor părinte pe care îl mai aveau în viață.

Reamintim că în urmă cu câțiva ani Monica, Ramona și Alina și-au pierdut mama într-un accident care s-a petrecut în timpul unui pelerinaj.

A murit singur și chinuit de boli

În urmă cu trei zile,Emil Gabora făcut stop cardio-respirator și a fost găsit decedat în garsoniera sa din Bacău, acolo unde își ducea bătrânețea și singurătatea. Tatăl surorilor Gabor a fost înmormântat astăzi, însă Monica și Ramona nu i-au putut fi alături pe ultimul drum, cele două fiind plecate în străinătate.

Bărbatul s-a confruntat de-a lungul anilor cu mai multe probleme. În ultima perioadă de timp, problemele de sănătate nu-i dădeaupace, iar el se simțea singur și abandonat.

Suferințele prin care a trecut Emil Gabor, înainte de a muri

În 2010,Emil Gabora avut un accident grav care era cât pe ce să îl răpună. Mai exct, un buștean de aproximativ 100 de kilograme i-a căzut pe spate, fiindu-i afectată coloana. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat să se opereze, din cauza viciului său, alcoolul, pe care îl avea în acea perioadă a vieții.

Emil Gabor era extrem de bolnav. La începutul anului, individul le-a mărturisit jurnaliștilor de la Ciao.rocă totul i se trage de la un accident pe care l-a avut cu câtiva ani în urmă, și care i-a afectat mai multe organe.

”Am fost internat la Boli Interne și mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine și de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Și, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme”, a spus Emil Gabor, potrivit sursei citate anterior.

Ultima dorință a lui Emil Gabor

Cu toate căîn timp s-a recuperat, abia de atunci problemeleși-au făcut apariția în viața celebrelor surori.

„Dacă mă ducea la Iași sau la București nu mă tratam la timp și aveam hemoragie internă și muream. Dumnezeu m-a ajutat pe mine, nu ei. Trei doctori m-au operat, la Urgență”, a declarat în urmă cu mai mult timp Emil Gabor, pentru Antena Stars.

Din păcate, bărbatul a murit cu un regret enorm. Acesta dorea să ajungă înAmerica la Monica Gaborpentru a petrece timp în familie și, în special, cu nepoata sa pe care a văzut-o din ce în ce mai rar în ultimii ani. Pentru asta, încerca din răsputeri Emil Gabor să se pună pe picioare, dar pare-se că soarta nu a fost de partea lui.

Tags:
Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)