Survivor România, decizie radicală cu privire la concurenții din echipa Războinicilor. Câți bani ar urma să încaseze de la Pro TV

Survivor România, descizie radicală cu privire la concurenții din echipa Războinicilor. Câți bani ar urma să încaseze de la Pro TV

Survivor România este foarte de premiera noului sezon, iar fanii sunt din ce în ce mai curioși cu privire la detalii despre concurenții din cele două tabere. Echipa de la Pro TV ar fi luat o decizie radicală cu privire la banii pe care ar urma să îi încaseze echipa Războinicilor, iar sumele nu sunt mici deloc.

Cele două echipe se vor duela pentru titlul de câștigător, iar din echipa Faimoșilor vor face parte CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Otilia Billionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niţă, Laura Giurcanu, Radu Itu, Elena Chiriac. Mai multe imagini, descoperiți în galeria foto de AICI!

În ceea ce privește echipa Războinicilor, Elena Matei este concurena surpriză, ea fiind una dintre finaliștii Chefi la cuțite 2021.

Câți bani vor încasa Războinicii de la Survivor România 2022

Noul sezon va fi difuzat de Pro TV, după ce postul de televiziune a luat proiectul de la Kanal D. Prezentatorul va rămâne tot Daniel Pavel, cel care a urmărit parcursul celor două echipe și în sezonul anterior.

Concurenții din echipa Războinicilor și-au negociat bine „salariul”. Aceștia ar urma să primească, potrivit Fanatik.ro, o sumă săptămânală cuprinsă între 1.000 și 1.250 de euro. După ce se încheie competiția, fiecare concurent va fi nevoit să își plătească taxele la stat, având în vedere că suma este brută.

Astfel, pe parcursul filmărilor, în funcție de cât timp petrec în competiția din jungla din Dominicană, Războinicii pot câștiga aproximativ 25.000 de euro, bani la care, în funcție de noroc, se va adăuga și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Survivor România, aproape de marea premieră de la Pro TV

Show-ul de la Pro TV se apropie cu pași repezi de marea premieră ce ar urma să aibă loc în data de 16 ianuarie, la Pro TV.

Concurenții se antrenează și greu și fac tot posibilul să fie din ce în ce mai buni, iar Faimoșii sunt gata să dovedească de ce sunt în stare și mai ales să dea tot ce pot pentru marele premiu.

Mă pregătesc din toate punctele de vedere, fizic și mental.  Îmi pregătesc organismul, mi-am pregătit familia. În primul rând fizic, pentru că fac foarte mult sport, de exemplu, mă duc la al doilea antrenament de ziua de astăzi, fac diferite clase, diferite tipuri de mișcare, mă pregătesc în mod special pentru supraviețuire și sunt clase specifice”, spunea Roxana Ciuhulescu, pentru Click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe