Aşa ceva e HORROR: Baba Vanga, ignorată când a prezis războiul din Ucraina. Acum, discipolii ei au căutat în arhive şi s-au speriat: când se termină tirania lui Putin!

Aşa ceva e HORROR: Baba Vanga, ignorată când a prezis războiul din Ucraina. Acum, discipolii ei au căutat în arhive şi s-au speriat: când se termină tirania lui Putin!

Predicțiile clarvăzătoarei din Bulgaria, Baba Vanga, pentru anul 2022 continuă să surprindă pe măsură ce încep să se dovedească drept corecte. Celebra prezicătoare de la sud de Dunăre a amintit şi de seceta care a lovit Marea Britanie în 2022, aceasta fiinda una dintre numeroasele afirmații făcute înainte de moartea ei în 1996.

Cei care au studiat prezicerile Babei Vanga susţin că femeia a lăsat predicții pentru fiecare an până în 5079, iar dintre acele mii de predicții, una a devenit foarte precisă. Inundațiile și secetele au fost prezise pentru acest an pe tot globul, iar acele previziuni se pare că s-au adeverit.

A prevestit când se încheie războiul din Ucraina

Propaganda din Rusia, prin intermediul site-ului abnews.ru, susține că Baba Vanga a anunțat când se va încheia războiul din Ucraina.

„În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul”, se arată pe site-ul rusesc.

Conform acestuia, una dintre rudele prezicătoarei din Bulgaria a vorbit despre faptul că Baba Vanga ar fi avertizat cu privire la un război în Ucraina. Deși nu a oferit o dată exactă pentru sfârșitul conflictului militar, aceasta ar fi spus că situația se va calma abia în 2027.

Citiţi şi: Baba Vanga, previziuni înfricoșătoare pentru anul 2023. Ce se va întâmpla la nivel mondial

Zelenski, al 7-lea preşedinte al Ucrainei

Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru„, ar fi spus Baba Vanga, cea care a murit în urmă cu 25 de ani. De când Ucraina a ieșit din URSS, Volodimir Zelenski este al 7-lea președinte al acestei țări.

Altfel, Vanga prezisese anterior moartea Prințesei Diana, atentatele teroriste 9/11 din America și multe altele.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:35 - Cristian Tudor Popescu, despre „bășina nucleară, violatorul impotent și porumbeii păcii”. Comentariul incisiv al gazetarului
20:32 - Cântăreața Jo și-a făcut prima operație estetică la 28 de ani: „Sunt mega încântată de rezultat / Nu mi se pare greșit să facem schimbări” (FOTO)
20:09 - Cătălin Drulă critică dur PSD și PNL: Acuzații reciproce despre care are infractorii mai mari. Acesta este falimentul moral deplin al proiectului deplin al proiectului Iohannis – România Anormală
20:00 - Un notoriu mercenar rus, veteran din Transnistria, a fost lichidat de ucraineni în contraofensiva din Herson
19:55 - Află la ce folosește buzunarul mic al blugilor și capsele acestora
19:53 - Eduard Hellvig (SRI): Marele câștig al acestui mandat a fost separarea de politică, absolut normală într-o societate democratică
19:29 - Ministrul Finanţelor, Adrian Câciu: Creșterea impozitelor pe locuințe nu va avea efect asupra persoanelor cu venituri mici
19:07 - Eugen Tomac, în Parlamentul European: Cui servește menținerea României și Bulgariei în afara frontierelor UE? Avem dreptul să fim tratați în mod corect (VIDEO)
18:56 - Teo Trandafir: „Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză”. Apreciază și preferă noblețea, caracterul și generozitatea la partenerul ei
18:50 - Lira sterlină a scăzut în raport cu dolarul după discursul premierului Liz Truss